Wanda Nara’dan cinsel taciz itirafı!

Wanda Nara’dan canlı yayında ortalığı karıştıran cinsel taciz itirafı: Icardı’nin takım arkadaşı beni sıkıştırdı

Wanda Nara’dan cinsel taciz itirafı!
Yayınlama: 08.10.2022
A+
A-

Galatasaray’da özel hayatı belki de en çok konuşulan futbolcuların başında Mauro Icardi geliyor. Geçtiğimiz haftalarda eşi Wanda Nara ile ayrıldığı yönündeki haberler gündemi sarsan Icardı, bu sefer de Wanda Nara’nın bir televizyon programında yaptığı itiraf nedeniyle gündeme geldi.

“BENİ SOYUNMA ODASINDA SIKIŞTIRDI”
Ülkesi Arjantin’de yayımlanan “Maskenin ardındaki kim?” programında jüri üyeliği yapan Wanda Nara, geçtiğimiz aylarda yayınlanan bir bölümünde uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir itirafta bulundu.

Wanda Nara, geçtiğimiz yıllarda Icardı’nin Inter’den takım arkadaşı Dani Osvaldo’nun kendisini soyunma odasında sıkıştırdığını ve asıldığını belirtti.

“BANA AŞKINI İLAN ETTİ”
Wanda Nara, Osvaldo’nun stadyumdaki VIP odada kendisini etkilemeye çalıştığını ve aşkını ilan ettiğini söyledi. Taraftarlar ise Wanda Nara’nın anlattığı olayın 2014-2015 sezonunda yaşandığını hemen tahmin etti.

“ENGEL OLMASALAR YUMRUKLAYACAKTIM”
Çünkü o yıl Icardi ve Osvaldo, Icardi’nin pas vermek yerine kendisinin topa vurmak istemesi üzerine saha içinde gerginlik yaşamış, Osvaldo ise daha sonra yaptığı açıklamada “Arkadaşlarım engel olmasa onu yumruklayacaktım” demişti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.