Türkiye bu vahşeti konuşuyor!

Sancaktepe’de bir sitenin kazan dairesinde baba ile birlikte 3 çocuğunun cansız bedenleri bulunmuştu.

Türkiye bu vahşeti konuşuyor!
Yayınlama: 28.01.2023
A+
A-

Sancaktepe’de Fatih Mahallesi Selahaddin Eyyubi Caddesi üzerindeki bir sitede bulunan kazan dairesinde Mehmet A., çocukları Berat, Büşra ve Yusuf Efe A’nın cansız bedenleri bulunmuştu. Mehmet A’nın eşiyle bir süredir problem yaşadığı, eşinin evi terk etmesi üzerine çocuklarıyla önce yemek yediği, sonra da binada bulunan kazan dairesinde çocuklarını ve kendisini asarak intihar ettiği iddia edilmişti.

CENAZELERİ AİLE YAKINLARINA TESLİM EDİLDİ

Olay yerindeki incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan cenazeler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından aile yakınlarına teslim edildi.

 

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ, AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ
Yakınları tarafından alınan 3 çocuk ve babalarının cenazeleri memleketleri Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesi Yüksektepe Köyüne götürüleceği ve burada defnedileceği öğrenildi. Öte yandan cenazeleri teslim alan yakınları ise sinir krizi geçirerek, ayakta durmakta zorluk çekti.

 

NE OLMUŞTU?
Sancaktepe’de Fatih Mahallesi Selahaddin Eyyubi Caddesi üzerindeki bir sitenin sakinleri, sitede görevli olan Mehmet Altun isimli şahıstan haber alamaması üzerine Mehmet Altun’un meslektaşı olan birini aradı. Mehmet Altun’un meslektaşı olan teknisyen, polis ile beraber binada bulunan kazan dairesine geldi.

BABA VE 3 ÇOCUĞU ASILI HALDE BULDULAR

Çilingir yardımıyla kazan dairesinin kapısının açılmasıyla içeri giren polis, Mehmet Altun ile yaşları 7 ve 13 olan iki erkek çocuğunun ve bir kız çocuğunun asılmış halde cansız bedenlerini buldu.

 

EŞİ EVİ TERK ETMİŞ
Mehmet Altun’un eşiyle bir süredir problem yaşadığı, eşinin evi terk etmesi üzerine çocuklarıyla önce yemek yediği, sonra da binada bulunan kazan dairesinde çocuklarını ve kendisini asarak intihar ettiği iddia edildi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cesetler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.