Akıncı dizisinde bomba transfer

Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi başrollerini paylaştığı Akıncı’nın reytingleri düşünce yeni bir kan bulundu.

Akıncı dizisinde bomba transfer
Yayınlama: 14.01.2021
A+
A-

1 Ocak 2021 Cuma akşamı ilk kez izleyiciyle buluşan ATV’nin yeni dizisi Akıncı’ya bomba kadın oyuncu dahil oldu! ATV’nin fantastik dizisi, Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin rol aldığı Akıncı dizisine yeni bir kadın oyuncu katıldı. Dizinin reytingleri düşünce yeni isim diziye dahil edildi.

ATV’nin fantastik dizisi Akıncı hakkında sosyal medyadaki tartışmalar sürerken yapımcılar harekete geçti. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi başrollerini paylaştığı dizinin reytingleri de düşünce yeni bir kan bulundu.

Akıncı dizisi reytinglerde düşüş yaşamaya devam ederken yeni soluk katabilmek için kadroya Deniz Gündoğdu dahil oldu.

Birsen Altuntaş’ın haberine, Deniz Gündoğdu, Akıncı dizisinin 15 Ocak akşamı yayımlanacak yeni bölümünde rol alacak.

Öte yandan farklı hikayesi ile ekran macerasına başlayan Akıncı dizisi, sosyal medyada tartışma konusu oldu. Akıncı’yı izleyenlerin bazıları diziyi beğendiğini bazıları ise çok basit bulduğunu ifade etti.

Yer aldığı projeden son derece emin olduğunu ifade eden Şükrü Özyıldız, Dizi TV programına açıklamalarda bulundu.

Şükrü Özyıldız, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

”Heyecanla karışık, korku, coşku… Bütün o duyguları hissediyorum, kendi içimde… Ama birinin bunu yapması gerekiyordu.”

”Arkada da çok iyi bir ekip var. Her şey çok işin ehli insanlardan geçiyor her aşama. O yüzden yapılacaksa bu şekilde yapılırdı. Ben, çok da iyi bir karşılığının olacağını düşünüyorum. Seyircinin ve Türkiye’nin gözünde…”

Deniz Gündoğdu kimdir?

Sinema sektörüne giriş yapmadan önce 2009 yılında sevilen dizi Parmaklıklar Ardında’nın yapım ekibinde set asistanlığı görevini yerine getirmiş olan Deniz Gündoğdu, burada kariyerine başladıktan sonra bir süre gerek asistanlık gerekse oyunculuk anlamında herhangi bir çalışma yapmak istemedi.

2016 yılına gelindiği zaman ise sinema sektörüne ilk adımı atmak adına harekete geçti.

Türk korku sinemasının başarılı yapımlarından bir tanesi olan, senaryo yazımı ve yönetmenliğini Alper Mestçi’nin yapmış olduğu Üç Harfliler 3: Kara Büyü isimli filmde ana rollerden bir tanesinde rol aldı.

Burada oynadığı rol ile eleştirmenlerin beğenisini kazanan oyuncu, şimdilerde ise ona gönderilmekte olan rolleri inceleyerek en iyisini seçmek adına araştırmalarını sürdürüyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.