Ali Babacan : ‘Varlık içinde yokluk yaşıyoruz’

DEVA lideri Babacan, ülkenin tarım ve genç nüfus zenginliğinin değerlendirilemediğini belirtti.

Ali Babacan : ‘Varlık içinde yokluk yaşıyoruz’
Yayınlama: 10.07.2022
A+
A-

DEVA lideri Babacan, ülkenin tarım ve genç nüfus zenginliğinin değerlendirilemediğini ifade ederek “Şu anda tam bir varlık içerisinde yokluk yaşıyoruz. Türkiye’yi yeniden ayağa kaldırmak, yeniden yürütmek, yeniden koşturmak, yeniden başarılı günlere ulaştırmak hepimizin elinde” diye konuştu.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara Pursaklar’da konuştu. Babacan, konuşmasında ülkedeki sorunları demokratik yollarla, çalışarak çözeceklerini belirtti. Ardından Türkiye’nin tarım arazisi zenginliği ve genç nüfus yoğunluğu bakımından Avrupa’nın en şanslı ülkesi olduğunu vurgulayarak bu imkanların iyi değerlendirilemediğini vurguladı.

‘NİYET SAĞLAMSA ALLAH YARDIM EDER’
Demokrasi içerisinde, sabırla seçimleri bekleyeceğiz. Türkiye’nin sorunlarını meşru, demokratik siyaset zemininde, demokrasi içerisinde çözeceğiz. Türkiye’nin şu andaki ucube sistemden güçlü bir demokrasiye, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’e geçmesi için olanca gücümüzle çalışacağız. İnşallah başaracağız. Niyet sağlamsa, dosdoğru çalışırsak Allah yardım eder. Allah yardım ettiği zaman da önümüzde hiçbir engel durmaz, duramaz. Bu inançla çalışıyoruz.

‘TÜRKİYE’Yİ YENİDEN AYAĞA KALDIRMAK BİZİM ELİMİZDE’
Bu ülke 84 milyonla, Avrupa’nın en genç nüfusuyla büyük bir ülke. Avrupa’nın en büyük toprakları, en geniş tarım arazileri bizim. Şu anda tam bir varlık içerisinde yokluk yaşıyoruz. Türkiye’yi yeniden ayağa kaldırmak, yeniden yürütmek, yeniden koşturmak, yeniden başarılı günlere ulaştırmak hepimizin elinde. Millet olarak bizim elimizde.

‘BİZİM ARKAMIZDA KAPI GİBİ BAŞARILAR VAR’
Seçim günü pusulayı önümüze aldığımızda DEVA’nın damlasının altına evet mührünü hep beraber basacağız. Gerisi bizde… Bizim arkamızda kapı gibi başarılar var. Biz boşa atıp tutanlardan değiliz. Yaptıklarımızla konuşuyoruz. Nasıl bu ülkenin ekonomisini iki krizden çekip çıkarttıysak inşallah bu zor günlerden de ülkemizin ekonomisi çıkartmak yine bize nasip olacak.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.