Sharapova telefon numarasını paylaştı

Instagram’dan telefon numarasını paylaşan Rus tenisçi Maria Sharapova Trend Topic oldu.

Sharapova telefon numarasını paylaştı
Yayınlama: 05.04.2020
A+
A-

Rus tenisçi Maria Sharapova, koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle izole bir şekilde günlerini geçirirken bu gün sosyal medyadan telefon numarasını paylaştı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle günlerini izole bir şekilde geçiren Rus tenisçi Maria Sharapova, telefon numarasını paylaşarak takipçilerinin kendisine mesaj gönderebileceğini belirtti.

Instagram hesabından görüntülü paylaşım yapan Sharapova, “Sizlerle iletişim kurmanın yollarını arıyorum çünkü geçen hafta 150 kişiyle görüntülü konuşma yaptım ve çok eğlendim. Daha fazla insanla iletişim kurmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Herkesin kendisini izole ettiğini hatırlatan eski tenisçi, “Bir fikrim var. Sizlerle telefon numaramı paylaşacağım. -Doğrudan telefonuma mesaj atın ve benim cevabımı bekleyin” ifadelerini kullandı

Sharapova paylaşımında, “Evet size özel bir numara aldım. Bu numara üzerinden bana mesajlarınızı iletebilir, soru sorabilir veya sadece ‘Merhaba’ yazabilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

Maria Sharapova’nın verdiği telefon numarası üzerinden dünyaca ünlü tenisçinin takipçileri, Maria Sharapova ile sohbet etme şansı buldu.

Yüzlerce yorum geldi

Corona virüs sebebiyle ABD’deki evinde karantinada bulunan Maria Sharapova’nın paylaşımına kısa sürede yüzlerce yorum geldi.

Takipçileri Maria Sharapova’ya ‘Sana yazdım cevap bekliyorum’ şeklinde yorumlar yaparak Rus güzelden cevap beklediklerini ifade ettiler.

Maria Sharapova numarasını paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı;

“Geçen hafta yaptığım sohbetleri çok sevdim ve keşke daha fazla kişiyle sohbet edebilseydim. Çünkü hepimiz evde kendimizi hapsediyoruz. Bu yüzden evde geçirdiğiniz vakitte neler yaptığınızı bana anlatmanızı istiyorum. Size bir telefon numarası bırakıyorum. Bana doğrudan bu numara üstünden ulaşabilirsiniz. Size cevap vereceğim”

Sharapova’nın bu hamlesine sadece hayranları değil, tenis dünyasının ünlü isimleri de şaşırdı.

Amerikalı Tenisçi Mardy Fish, Sharapova’nın numarasını paylaştığı tweete yanıt olarak şaşırdığını simgeleyen emoji koydu. Sharapova, Fish’in bu mesajına “Bana mesaj at” diyerek karşılık verdi.

Tek kadınlarda eski dünya 1 numarası Sharapova, kariyeri boyunca 2004 Wimbledon, 2006 ABD Açık, 2008 Avustralya Açık, 2012 ve 2014 Fransa Açık şampiyonlukları yaşamıştı.

Şubatta profesyonel tenisi bırakan Maria Sharapova, 2016’da doping yaptığı gerekçesiyle 15 ay tenisten men cezası almıştı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.