Messi Barcelona’ya şartlarını sundu

Barcelona’da sezon sonunda sözleşmesi bitecek Lionel Messi, yeni sözleşme için takımına iki şart sundu.

Messi Barcelona’ya şartlarını sundu
Yayınlama: 04.04.2021
A+
A-

Barcelona’da sezon sonunda sözleşmesi bitecek Lionel Messi, yeni sözleşme için takımına iki şart sundu.

Arjantinli yıldız Lionel Messi’nin ilk olarak Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olacak bir kadro kurulmasını istediği iddia edildi.

34 yaşındaki Lionel Messi, ayrıca takımın genç yıldızları Pedri (18) ve Moriba’yla (18) sözleşme yenilenmesini talep etti.

NEYMAR BARCELONA’YA DÖNÜYOR

Lionel Messi ile Neymar yeniden Barcelona’da buluşuyor. Paris Saint Germain’in Brezilyalı futbolcusu Neymar’ın Barcelona’ya geri dönmek için Katalan ekibinin yeni yönetimiyle iletişime geçtiği ileri sürüldü. Neymar’ın Arjantinli futbolcunun takımda kalması durumunda Barcelona’ya transfer olabileceğini belirtildi.

Paris Saint Germain’in Brezilyalı futbolcusu Neymar’ın Barcelona’ya geri dönmek için Katalan ekibinin yeni yönetimiyle iletişim halinde olduğu öğrenildi.

Fransa’da yayın yapan Footmercato’nın İspanyol basınına dayandırdığı habere göre, Paris Saint Germain ile sözleşme uzatmayı düşünmeyen Neymar, Barcelona’ya geri dönmek istiyor. Neymar’ın geçtiğimiz ay göreve başlayan Barcelona Başkanı Joan Laporta’nın sunacağı tekliflere hazır olduğu belirtildi. Ancak haberde Messi ile yeniden aynı takımda oynamak isteyen Neymar’ın Arjantinli futbolcunun takımda kalması durumunda Barcelona’ya transfer olabilceğini vurguladı.

Sözleşmesi 2022’de bitiyor

Brezilyalı futbolcu, son olarak Lille ile oynanan ve 1-0 kaybedilen maçta kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştı. Neymar’ın Paris Saint Germain ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.