Survivor 2021 ne zaman başlıyor?

Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği Survivor için geri sayım başladı.

Survivor 2021 ne zaman başlıyor?
Yayınlama: 03.01.2021
A+
A-

Ekranların uzun soluklu yarışma programı Survivor’ın başlayacağı tarih açıklandı. Pandemi sürecinde izleyicilerin ilgisini çekmeyi başaran Survivor 2021’e ilişkin son dakika haberleri yakından takip ediliyor. 9 Ocak’ta başlayacağı açıklanan programın yarışmacı kadrosu bugün duyuruldu.

Bu sene de Ünlüler ve Gönüllüler formatı ile ekranlara gelecek olan programın yarışmacı kadrosunda oldukça çeşitli isimler boy gösterecek. Peki, Survivor 2021 yeni sezonu ne zaman, hangi gün başlıyor, yarışmacılar kimler? İşte son dakika haberinin ayrıntıları…

Survivor 2021 yarışmacı kadrosu ve başlama tarihi belli oldu! Tv8 ekranların yayınlanan fragmanda bu yıl programda boy gösterecek olan 10 yarışmacıya yer verildi. Bu sene de Ünlüler ve Gönüllüler formatı ile ekranlara gelecek olan programın yarışmacı kadrosunda televizyon ekranlarından tanığımız pek çok isim yer alıyor. Peki, Survivor 2021 ekranlarında bu yıl kimler yarışacak? Survivor 2021 yarışmacıları kimler? İşte detaylar;

SURVIVOR 2021 NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Survivor’un ne zaman başlayacağı belli oldu. Açıklanan bilgilere göre, Survivor 2021 yarışması 9 Ocak Cumartesi günü akşam saat 20.00’de TV8’de yayınlanacak.

SURVİVOR 2021 KADROSUNDA KİMLER VAR, BELLİ OLDU MU?

Survivor 2021 kadrosunda kimlerin yer alacağı büyük merak konusu.

SURVİVOR 2020 ŞAMPİYONU KİM OLMUŞTU?

Survivor 2020’de Ünlüler ile Gönüllüler arasında yapılmıştı. Dominik’te nefesleri bir mücadele yaşanmıştı. Uzun süren bu mücadelenin sonunda finalistler Cemal Can Canseven ile Barış Murat Yağcı olmuştu.

Büyük finalde rakibine göre daha çok SMS alan Cemal Can Canseven, Survivor 2020 şampiyonu olmayı başarmıştı.

Survivor 2021’e gidecek yarışmacılar:

-Melis Sezer (Milli Tenisçi)

-İsmail Balaban (Yağlı güreşçi)

-Meryem Kasap (Atlet)

-Hayrettin (Showman)

-Barış Özbek (Eski futbolcu)

-Çağrı Atakan (Dizi oyuncusu)

-Merve Aydın (Milli basketbolcu)

-Batuhan Karacakaya (Oyuncu)

-Öykü Çelik (Oyuncu)

-Cemal Hünal (Oyuncu)

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.