Devlerin Aşkı dizi film oluyor

Ah Nerede filminin diziye uyarlanmasının ardından Yeşilçam’ın unutulmaz bir filmi daha diziye dönüştürülüyor.

Devlerin Aşkı dizi film oluyor
Yayınlama: 19.08.2022
A+
A-

Ah Nerede filminin diziye uyarlanmasının ardından Yeşilçam’ın unutulmaz bir filmi daha diziye dönüştürülüyor. Başrollerini Türkan Şoray ve Kadir İnanır’ın oynadığı Devlerin Aşkı’nın uyarlanacağı dizinin başrolünde kimlerin oynayacağı merak konusu…

Başrollerini Türkan Şoray ve Kadir İnanır’ın oynadığı Devlerin Aşkı’nın uyarlanacağı dizinin başrolünde kimlerin oynayacağı merak konusu…

Kanal ve yapım şirketlerinin Yeşilçam’ın eski yapımlarına ilgisi devam ediyor. Ah Nerede ve Aahhh Belinda’dan sonra bu kez de Türkan Şoray ve Kadir İnanır’ın başrollerinde yer aldığı Devlerin Aşkı isimli film dizi olacak.

İddiaya göre Devlerin Aşkı filminin dizi versiyonu Fox TV için çekilecek. Devlerin Aşkı dizisi önümüzdeki kış sezonunda ekrana gelecek.

Dizinin oyuncu kadrosu için çalışmaların devam ettiği belirtiliyor. Bu gelişmenin ardından Türk sinemasının iki dev oyuncusunun yerine hangi isimlerin seçileceği merak ediliyor.

Yeşilçam filmleri arasında en beğenilen romantik yapım olan Devlerin Aşkı 46 yıl sonra yeniden izleyici ile buluşacak.

FİLMİN KONUSU

Zengin ve başarılı bir işadamı olan Süreyya Bey’in rakipleri onu alt etmek için öldürme planları yapar. Ama Tarık isimli genç bir adam Süreyya Bey’in hayatını kurtarır.

Süreyya Bey, Tarık’a gönül borcu hisseder ve yanında çalışması için onu ikna eder. Tarık çalışkanlığı sayesinde yükselir ve Süreyya’nın sağ kolu olur.

Ama zengin iş adamı aşık olduğu kadının, yeni dostunun eski sevgilisi olduğundan habersizdir. Güzeller güzeli Türkan’ın aşkı, iki adamı birbirine düşürür…

Yönetmenliğini Osman F. Seden’in üstlendiği film yüzlerce senaryoya imza atmış Bülent Oran’ın kaleminden çıkma. Yeşilçam klasikleri arasına giren filmin başrollerini ise Türkan Şoray, Kadir İnanır ve Savaş Başar paylaşıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.