Britney Spears çırılçıplak fotoğraf paylaştı!

Ünlü şarkıcı Britney Spears, Instagram hesabı üzerinden çırılçıplak fotoğraflarını paylaştı.

Britney Spears çırılçıplak fotoğraf paylaştı!
Yayınlama: 03.10.2021
A+
A-

Uzun zamandır zor günler geçiren ünlü şarkıcı Britney Spears gündemden düşmüyor. Babası ile yaşadığı vasilik sorununu mahkemeye taşıyan güzel yıldız, aldığı güzel haberlerin ardından sonunda depresyondan çıkmış gibi duruyor.

Yaptığı paylaşımlarla beraber sık sık magazin haberlerine konu olan Britney Spears’ın son pozları ise sosyal medya kullanıcılarının dilinden kolay kolay düşmeyecek gibi gözüküyor.

Uzun bir zamandır babası olan Jamie Spears’ın vasiliği altında yaşayan ünlü yıldız Britney Spears, mahkemenin kararı sonrasında büyük sevinç yaşadı. Buna göre mahkeme, Jamie Spears’ın vasiliğini askıya aldı ve böylece güzel şarkıcı özgürlüğüne kavuştu. Britney, bu haberi resmi Instagram hesabı üzerinden paylaştığı çıplak fotoğrafları ile kutladı.

Bu paylaşıma binlerce beğeni ve yorum gelirken fotoğraflardaki başarısız oynama da fazlasıyla dikkat çekti. Britney Spears’ın fotoğraflarda herhangi bir oynama olmadığını söylemesinin aksine küvetin yamuk çıkması eleştirileri de beraberinde getirdi.

Nişanlısı ile beraber Pasifik kıyılarında tatile çıkan güzel yıldız, yeni hayatına da sansasyonel bir başlangıç yapmış oldu. Sosyal medyada bomba etkisi yaratan fotoğraflar kimileri tarafından ise eleştiri konusu oldu. Ancak bir gerçek var ki artık Britney babasının vasiliğinden kurtuldu ve bunu doyasıya kutladı. Ayrıca bu paylaşımlar güzel yıldızın takipçi sayısında da gözle görülür bir artışa sebep oldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.