Kızının ölümünde baş şüpheli!

Canlı yayında tuvalet canlandırması yapan anne, bu sefer de otelden kaçtı

Kızının ölümünde baş şüpheli!
Yayınlama: 17.06.2022
A+
A-

Kızları Gamze Sakallıoğlu’nun ölümüyle ilgili çıktığı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına cinayet anında tuvaleti yaptığını söyleyerek canlandıran anne Turcen’le ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 16 yaşındaki kızlarını öldürme suçundan cezaevine giren ve tahliye olan anne ile baba, gelişmelerin ardından kaldıkları otelden kaçtı.

Show TV ekranlarında yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında anne ve babası evdeyken öldürülen 16 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu’nun cinayeti araştırılmaya başlandı. Kızlarının ölümünün ardından cezaevine giren denetimli serbestlikten yararlanarak tahliye edilen aile, şüphelerin giderilmesi için canlı yayına çıktı.

KIZLARININ ÖLÜMÜNDEN GELİNLERİNİ SUÇLADILAR
24 Ocak’ta ölü bulunan Gamze Sakallıoğlu’nun anne ve babası 1 Haziran’da Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme stüdyosunu geldi. “Kızımızın katili biz değiliz” dedi.

TUVALLETTE OLDUĞU ANLARI CANLANDIRDI
Gamze Sakallıoğlu’nun ölümüne yönelik soru işaretleri aydınlatılırken, canlı yayına katılan annesi, o gece tuvalete kalkmasını tüm detaylarıyla canlandırdı. Annenin bu görüntüleri ise sosyal medyada viral oldu.

OTELDEN KAÇTILAR
Yaşanan gelişmelerin ardından 16 yaşındaki Gamze’nin annesi Turcen ve babası Mehmet, önceki akşam özel bir araçla kaldıkları otelden kaçtı. Ailenin bir haftadır otelden kaçmak için plan yaptıkları öğrenildi.

KIZININ ODASINA GİRİNCE AĞLADI
Dün evinden programa bağlanan anne, “Biz orada rahat değildik. Benim hapishanede psikolojim bozulmuştu orada da iyi değildim. Ben programdan çekilmek istiyorum” şeklinde konuştu. Programın ilerleyen dakikalarında kızının öldürüldüğü odaya giden anne, gözyaşlarına hakim olamadı. Canlı yayında isyan eden anne, “Ben çocuğumu öldürmedim, suçlular bulunsun” diyerek feryat etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.