Tamer Karadağlı’dan Çağlar Ertuğrul’a yanıt

Altın Kelebek’e damga vuran Çağlar Ertuğrul’un göndermesine Tamer Karadağlı’dan yanıt: Espri yapmış

Tamer Karadağlı’dan Çağlar Ertuğrul’a yanıt
Yayınlama: 07.12.2021
A+
A-

47’ncisi düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri, düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Gecede En İyi Erkek Oyuncu ödülü, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisindeki performansıyla Çağlar Ertuğrul’a gitti.

ÜNLÜ OYUNCUDAN TAMER KARADAĞLI GÖNDERMESİ
Ödülü almasının ardından teşekkür konuşması yapan Çağlar Ertuğrul, Altın Portakal’daki Nihal Yalçın ve Tamer Karadağlı arasında yaşanan olaya da göndermede bulundu. Konuşması esnasında bir anda dönerek arkasını kontrol eden Ertuğrul, herkesi şaşırtırken “Birisi mimik yapıyor sandım arkamda” ifadelerini kullandı. O sırada sunucu Cem Davran ise “Bu o törenlerden değil, bak ne güzel kenarda duruyor” yorumunda bulundu.

“ESPRİ YAPMIŞ ÇOCUKCAĞIZ”
Tüm bu yaşananların ardından ne diyeceği merak konusu olan Tamer Karadağlı’dan ilk açıklama geldi. Sabah’ta yer alan habere göre Karadağlı, “Espri yapmış çocukcağız. Ben çok büyütmüyorum. Bir alınganlık söz konusu değil. Bizler onların meslek büyükleriyiz. Onlardan daha tecrübeli ağabeyleriyiz. En ufak bir davranışlarında onlara tepki gösteremeyiz. Genç kardeşlerimize karşı daha fazla toleranslı olmamız gerekiyor. Bir sorun görmüyorum.” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?
58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nün sahibi olan Nihal Yalçın’ın ödül aldığı sırada Tamer Karadağlı, saatine bakarak ve çeşitli mimikler göstererek sıkıldığını belli eden tavırlar göstermişti. Hatta bir süre sonra ise dayanamayarak oyuncuya ödülünü uzatmıştı. Yalçın ise “Kim verdi ödülü? Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?” ifadelerini kullanarak tepki göstermişti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.