Fenerbahçe Tiago Çukur’u açıkladı

Fenerbahçe, milli futbolcu Tiago Çukur’un transferi için prensip anlaşmasına vardı

Fenerbahçe Tiago Çukur’u açıkladı
Yayınlama: 11.07.2022
A+
A-
Fenerbahçe, İngiltere’nin Watford takımında forma giyen milli futbolcu Tiago Çukur’un transferi için prensip anlaşmasına varıldığını duyurdu.
 
Lincoln Henrique, Bruma ve Emre Mor transferlerinde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe, 4. transferini de bitirdi. Sarı-lacivertliler, Watford forması giyen milli futbolcu Tiago Çukur’u kadrosuna kattı.
 
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz, İngiltere’nin Watford takımında forma giyen Tiago Çukur’un transferi için oyuncunun kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Sağlık kontrolleri ve transfer görüşmeleri için genç futbolcu bu akşam saatlerinde İstanbul’a gelecektir.” ifadeleri kullanıldı.
 
TIAGO ÇUKUR KİMDİR?
 
Tam adı Tiago Süer Barbaros Çukur olan futbolcu, 30 Kasım 2002 tarihinde Hollanda’nın Amsterdam kentinde dünyaya geldi. Futbola PSCK altyapısında başlayan 19 yaşındaki forvet, Zeeburgia, Feyenoord ve AZ Alkmaar altyapılarında da forma giydi.
 
1.96 boyundaki santrfor, 2020/2021 sezonu ara transfer döneminde Watford’a transfer oldu. 2021/2022 sezonunu Doncaster Rovers’ta kiralık olarak geçiren Tiago Çukur, kariyerinde çıktığı 55 maçta 15 gol ve 2 asist kaydetti. 
 
A Milli Takım formasıyla 1 maça çıkan genç futbolcunun güncel piyasa değeri ise 250 bin Euro.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.