Shakira ve Pique velayet konusunda anlaştı

İspanyol basını, Shakira ve Pique’nin çocuklarının velayeti konusunda kasım ayı başında vardıkları anlaşmayı hakim karşısında onayladıklarını belirtti.

Shakira ve Pique velayet konusunda anlaştı
Yayınlama: 01.12.2022
A+
A-

Gerard Pique ile dünyaca ünlü şarkıcı Shakira’nın (45) aşkı kısa bir süre önce sona ermiş; 11 yıldır mutlu bir birliktelik sürdüren çiftin ilişkisinin bitmesinin sebebinin ihanet olduğu ortaya çıkmıştı. Gerard Pique’nin Shakira’yı aldattığı ve ünlü şarkıcının bunu yakaladığı ileri sürülmüş, ünlü çiftin bu olayın ardından evlerini ayırdığı da belirtilmişti.

ORTAK AÇIKLAMA

Basına yansıyan haberlerin ardından, ikiliden de resmi açıklama gelmişti. Shakira ve Pique, ortak yayınladıkları açıklamada, “Yollarımızı ayırdığımızı doğrulamaktan dolayı üzgünüz. Birinci önceliğimiz olan çocuklarımızın iyiliği için mahremiyetimize saygı bekliyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

 

MAHKEMEDE KARŞI KARŞIYA GELDİLER

Shakira ve Pique ayrılık davası ve çocuklarının velayeti için İspanyanın Barselona kentindeki 18. Asliye ve Aile Mahkemesi’ne geldi. Basının görüntü almak için yoğun ilgisinin altında ayrı ayrı mahkemeye giren Pique ve Shakira, çıkışta gazetecilerin ısrarlı sorularına karşın herhangi bir açıklama yapmadı.

 

HAKİM KARŞISINDA ONAYLANDI 

İspanyol basını, Shakira ve Pique’nin çocuklarının velayeti konusunda kasım ayı başında vardıkları anlaşmayı hakim karşısında onayladıklarını belirtti.

 

Shakira ve Pique, avukatları aracılığıyla daha önce yaptıkları açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

Çocuklarımızın esenliğini garanti eden bir anlaşma imzaladığımızı ve sadece resmi bir prosedürün parçası olarak mahkemede onaylanacağını bildirmek istiyoruz. Tek amacımız çocuklarımıza en yüksek güvenlik ve korumayı sağlamaktır. Bunun gizliliğine saygı duyulacağına güveniyoruz. Gösterilen ilgiyi takdirle karşılıyor, çocukların gerekli mahremiyetle, güvenli ve sakin bir ortamda yaşamlarına devam edebilmelerini diliyoruz.

AYDA 10 GÜN ÇOCUKLARINI GÖREBİLECEK 

Anlaşma gereği Shakira’nın ABD’nin Miami kentindeki 750 metrekarelik evine taşınacağı, çocukları Milan (9) ve Sasha’yı (7) da götüreceği, Pique’nin ise ayda 10 gün çocuklarıyla birlikte olacağı belirtildi.

“KONUŞMAK GERÇEKTEN ZOR”

Öte yandan Shakira, geçtiğimiz aylarda verdiği röportajda biten ilişkisiyle ilgili konuşmuştu. “Sessiz kalmaya ve olayları sindirmeye çalıştım” diyen şarkıcı, “Bu konuyla ilgili konuşmak gerçekten çok zor” ifadelerini kullanmıştı

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.