Oğuzhan Bayrak ‘Gazetecilerin sorunlarına çözüm arıyoruz’

İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneği Çalıştayı Alanya’da gerçekleşti.

Oğuzhan Bayrak ‘Gazetecilerin sorunlarına çözüm arıyoruz’
Yayınlama: 13.09.2022
A+
A-

İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneği’nin geleneksel hale getirdiği çalıştay bu senede Antalya Alanya’da başladı.

Bu sene düzenlenen Çalıştaya Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca TGF Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun ve İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneğine üye 30 gazeteci Çalıştaya katılım sağladı.

Çalıştay’da açılış konuşması yapan Oğuzhan Bayrak, “Geleneksel hale getirdiğimiz Çalıştayımızı bu sene de Antalya Alanya’da Türkiye Gazeteciler Cemiyet başkanının katılımıyla gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu çalıştayda gazeteci arkadaşların gelecekteki çalışmalarıyla ilgili gündem hazırlayarak çözüm yolları arıyoruz” dedi.

Çalıştaya onur konuğu olarak katılım sağlayan TGF Başkanı  Yılmaz Karaca gazetecilere yaptığı konuşmada gazetecilik mesleğinin ne kadar zor olduğunu dile getirerek, şunları söyledi:

“Gazetecilerin yaşadığı sorunları biliyoruz. Ama bu tür çalıştaylar gazetecilerin birlik beraberlik içinde daha verimli çalışmalar yapmasına veslie oluyor. Tüm cemiyetlerin bu tür etkinlikleri yapması gerektiğini düşünüyorum. Gazeteci arkadaşlarımı dinlerken bu tür Çalıştayların ne kadar verimli olduklarını düşünüyorum. Çalıştayı düzenleyen Avrasya Gazeteciler Dernek Başkanı Oğuzhan Bayrak ve yönetimini tebrik ediyorum.”

İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneği’nin düzenlediği Çalıştay 5 gün boyunca devam etti.

GAZETECİLER KONUT SAHİBİ OLACAK

Çalıştay sonrası veda yemeğinde konuşan İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneği Başkanı Oğuzhan Bayrak “Meslektaşlarımızın en önemli sorunlarından birisi de konut problemi. Bu Çalıştay’da hazırladığımız projelerden birisi de meslektaşlarımızı konut sahibi yapmak. Bunun için gerekli çalışmaları başlattık ve inşallah gazetecilerin ucuz maliyetli konut sahibi olmasını sağlayacağız”dedi. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.