Burcu Binici cephesinde şok gelişme!

Burcu Binici ile Tankurt Manas sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkıp, tüm fotoğraflarını sildi

Burcu Binici cephesinde şok gelişme!
Yayınlama: 21.09.2022
A+
A-

Oyuncu Burcu Binici, müzisyen sevgilisi Tankurt Manas ile eylül başında nikah masasına oturmuştu. Güzel haberi Instagram hesabından duyuran oyuncu paylaşımının altına ‘Sıfır şaka’ notunu düşmüştü. Çiçeği burnunda çiftten kötü haber geldi. İkili, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkıp, tüm fotoğraflarını sildi. İşte detaylar..

Oyuncu Burcu Binici, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Tankurt Manas ile eylül ayının başında evlenmişti. Binici ve Manas hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

‘Söz’, ‘Sen Anlat Karadeniz’ ve ‘Bir Bulut Olsam’ gibi dizilerden tanıdığımız Burcu Binici, geçtiğimiz haftalarda rapçi sevgilisi Tankurt Manas ile Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde hayatını birleştirdi.

Çiçeği burnunda çift, geçtiğimiz hafta alışveriş merkezinde görüntülenmişti. İkilinin, yürüyen merdivenlerde sarmaş dolaş aşk dolu halleri objektiflere yansımıştı. Başını eşi Tankurt Manas’ın omzuna koyarak sarılan Burcu Binici’yi eşi de aynı şekilde sarıp sarmalamıştı. Çift acelece nikah masasına oturdukları için yeni evlerine alışveriş yaptıklarını söylemişti.

TAKİPLEŞMEYİ BIRAKIP, FOTOĞRAFLARI SİLDİ

Sessiz sedasız evlenen ikili hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Binici ve Manas, sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bıraktı. Birlikte çekilmiş fotoğraflarını da kaldırdı.

Bu gelişme sonrası, “Ünlü çift ayrıldı mı?” sorusuna yanıt aranmaya başladı. Binici ve Manas’tan henüz bir açıklama gelmedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.