Aydın’da anne ve iki çocuğu yangında öldü!

Aydın’da evlerinde çıkan yangında dumandan zehirlenen Gamze Kılınç ile çocukları Özcan Alkan Kılınç ve Zübeyde Ayla Kılınç hayatını kaybetti.

Aydın’da anne ve iki çocuğu yangında öldü!
Yayınlama: 18.01.2023
A+
A-

Aydın Karacasu ilçesi Yenice Mahallesi’nde, Yüksel Kılınç’a ait 2 katlı bir binanın üst katındaki evde, bugün saat 14.00 sıralarında yangın çıktı. Hem elektrik hem de odun sobasının kullanıldığı evde çıkan yangında, dumanlar kısa sürede evi kapladı. İçerde mahsur kalan Gamze Kılınç ile çocukları Özcan Alkan Kılınç ve kızı Zübeyde Ayla Kılınç dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti.

EŞİ VE 2 ÇOCUĞUNU HAREKETSİZ BULDU

Çiftçilik yapan ve olay sırasında dışarda olan Yüksel Kılınç, eve geldiğinde, dumanı fark edip içeri girdiğinde, eşi ve 2 çocuğunu hareketsiz buldu.

Kılınç’ın ihbarı üzerine adrese sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekipleri tarafından evden çıkartılan anne ve 2 çocuğunun yapılan kontrolde hayatını kaybettiği belirlendi. İtfaiye ekipleri, evdeki içten içen yanarak yoğun dumana neden olan yangını su sıkarak söndürdü.

“ELEKTRİKLİ ISITICI KANEPEYİ TUTUŞTURMUŞ”

Olay yerinde yapılan ilk incelemelere göre, anne ve iki çocuğun, uyudukları odadaki açık olan elektrikli ısıtıcının kanepeyi tutuşturması sonucu çıkan yangında, karbonmonoksitten zehirlenerek hayatlarını kaybettikleri tespit edildi. Odadaki kömür sobasının yangın esnasında yanmadığı belirlenirken, yangının bir süre sonra kendiliğinden söndüğü öğrenildi. Savcılık incelemesinin ardından anne ve çocukların cansız bedenleri cenaze araçları ile olay yerinden alınarak hastane morguna kaldırıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.