Mertens’e dünya devinden kanca

Sarı-kırmızılılara sezon başında Napoli’den transfer olan Dries Mertens, Antalya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Mertens’e dünya devinden kanca
Yayınlama: 14.12.2022
A+
A-

Sarı-kırmızılılara sezon başında Napoli’den transfer olan Dries Mertens, Antalya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Beklenmedik bir itirafta bulunan Belçikalı yıldız, Juventus’tan teklif aldığını ancak bu teklifi reddederek Galatasaray’a geldiğini ifade etti. Mertens’in bu itirafı sosyal medyada sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından büyük bir gurur ve mutlulukla karşılandı.

Sarı-kırmızılı takımın Belçikalı oyuncusu Dries Mertens, Antalya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Belçikalı yıldızın transfer süreci ile ilgili itirafı büyük ilgi gördü.

JUVENTUS’U REDDETTİ

Juventus’a neden gitmediğini belirten Belçikalı futbolcu, “Juventus’tan bir teklif oldu fakat Napoli’den sonra Juventus’a gitmek olmazdı. Buraya gelmem de Dursun Başkan, Erden Timur ve Okan Buruk’un büyük etkisi oldu. ‘Seni Galatasaray’a getirmek istiyoruz’ diyerek ikna ettiler.” ifadelerini kullandı.

 

“SONUNDA İYİ YERLERE GELECEĞİZ”

Galatasaray’ın bu sezonki gidişatını da değerlendiren Mertens, “Birkaç aya daha ihtiyacımız var daha iyi olmak için. Geçen sene 13. olan bir takım, bu sezon liderliği oynuyor. Bu bir anda gerçekleşebilecek bir şey değil. Biz antrenmanları en iyi şekilde yapıyoruz. Sonunda iyi yerlere geleceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.