Çınarcık’ta 4,5 büyüklüğünde deprem! İstanbul sallandı

Yalova Çınarcık merkezli 4,5 büyüklüğünde bir deprem oldu.

Çınarcık’ta 4,5 büyüklüğünde deprem! İstanbul sallandı
Yayınlama: 20.12.2018
A+
A-

Marmara deyim yerindeyse beşik gibi sallanıyor. Son 5 gün içinde Bursa’da Mudanya ve Osmangazi, Tekirdağ, Ege ve Yalova’da deprem meydana geldi. Yalova’da meydana gelen son depremin merkez üssü Çınarcık ve 4.5 büyüklüğünde… Büyük korkunun yaşandığı depremin ardından vatandaşlar en çok “son depremler” araması yaptılar.

SON DEPREMLER

Kandilli Rasathanesi’nden yapılan açıklamaya göre Çınarcık – Yalova merkezli 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD da, merkez üssü Yalova Çınarcık olan 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

Deprem, İstanbul ve çevre illerden hissedildi.

ERKEN SAATLERDE DE EGE SALLANDI

Ege Denizi’nde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 07.54’te Ege Denizi açıklarında 4.3 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi. Depremin yaklaşık 33 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

DÜN TEKİRDAĞ SALLANDI

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, Tekirdağ Yeniköy açıklarında saat 17.02’de, 3.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika olarak duyurulan deprem olayında, Depremin şiddetine bağlı olarak kısa süreli panik yaşandı. Depreme ilişkin can ve mal kaybına dair herhangi bir bilgi yer almadı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.