Kartal Elazığlılar Derneği’nden gazetecilere jest

Kartal Elazığlılar Derneği, ilçede görev yapan medya temsilcilerini dernek lokalinde ağırladı..

Kartal Elazığlılar Derneği’nden gazetecilere jest
Yayınlama: 23.02.2022
A+
A-

Kartal’da 2019 yılında kurulan Kartal Elazığlılar Derneği, gazetecilere özel muhteşem bir sıra gecesi düzenledi..

Kartal Elazığlılar Derneği Başkanı ve AK Parti Meclis Üyesi Bekir Dağ, 2019 yılından beri bir çok alanda faaliyet gösterdiklerini belirterek şunları söyledi:

“Derneğimiz 2019 yılında kuruldu. Lokalimizi açtıktan kısa bir süre sonra Sema Sokak’ta bir göçük yaşandı ve maalesef bu elim olayda bir çok komuşmuzu kaybettik. O dönem lokalimizi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın büro gibi kullanmasına izin verdik. Ardından Elazığımız ve Malatya’da bir deprem meydana geldi. Depremde hemşehrilerimizin yardımına koşarak maddi manevi destek verdik. Peşinden tüm dünyayı saran pandemi ile mücadelemiz başladı. Bu sırada Orhantepe Mahallesi Muhtarı Zeki Dağ’ın belirlediği 300 çocuğumuzu, tepeden tırnağa giydirdik.. Pandemiden nefes aldığımız anlarda lokalimizi açarak folklor ve spor kurslarımızı başlattık. 

Daha önce bu lokalde bir çok meslek grubuyla bir araya geldik. Aslında en başından beri düşüncemiz Kartal’da görev yapan siz basın mensuplarımızla biraraya gelmekti. Bu geceye nasip oldu. Elazığ yöremize ait tatlarla sizleri misafir etmekten ben ve tüm yönettim kurulu arkadaşlarım onur duyuyoruz.”

Kartal Elazığlılar Derneği’nin düzenlediği sıra gecesinde konuklara çeşitli kuru yemişler ve çiğ köfte ikram edilirken, Grup Ahenk sahne alarak birbirinden güzel türküleriyle gazetecilere unutamayacakları bir gece yaşattı.

Gece dernek yöneticileri ve gazetecilerin kol kola halaylarıyla son buldu..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.