Koca değil seri katil! 3 kez evlendi 3 eşini de katletti

Manisa’da dini nikahlı eşini darbederek öldürdükten sonra metruk bir binanın girişine gömdüğü iddia edilen 65 yaşındaki şüpheli gözaltına alındı.

Koca değil seri katil! 3 kez evlendi 3 eşini de katletti
Yayınlama: 01.01.2023
A+
A-

Manisa‘nın Saruhanlı ilçesinde bir kadının İstasyon Mahallesi’ndeki metruk bir binanın girişine gömüldüğü ihbarını alan polis ekipleri, belirtilen adreste yürütülen aramada 60 yaşındaki Mutlu M’nin cesedine ulaştı. Başında darp izi bulunan ve öldürüldüğü anlaşılan kadının cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Kadının dini nikahlı eşi Necati A, gözaltına alındı. İfade işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

CESEDİ EL ARABASIYLA TAŞIDI

Sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen Necati A’nın, ifadesinde, akşam evine gittiğinde Mutlu M’yi ölü bulduğunu, daha önce cinayet işlediği için kimsenin kendisine inanmayacağını düşündüğü için durumu polise bildirmediğini, el arabasıyla taşıdığı cesedi evinin yaklaşık 50 metre ilerisindeki metruk binanın girişine gömdüğünü söylediği öğrenildi.

BU ÖLDÜRDÜĞÜ ÜÇÜNCÜ EŞİ

Necati A’nın, 1984 yılında ilk eşi Emine A’yı bıçaklayarak, cezaevinden tahliye olduktan sonra da 2003 yılında ikinci eşi Fatma A’yı ütüyle yakarak öldürdüğü ortaya çıktı. Sanığın, 2 yıl önce Kovid-19 tedbirleri kapsamında şartlı tahliye edildiği, yaklaşık 1 aydır da Mutlu M. ile dini nikahlı yaşadığı öğrenildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.