Kahramanmaraş’taki depremin ardından siyasilerden taziye mesajları

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde yaşanan 7.4 büyüklüğündeki depremin ardından siyasilerden taziye mesajları geldi.

Kahramanmaraş’taki depremin ardından siyasilerden taziye mesajları
Yayınlama: 06.02.2023
A+
A-

TBMM Başkanı Mustafa Şentop: Milletimize geçmiş olsun. Devletimiz bütün kurumlarıyla teyakkuz halindedir ve vatandaşlarının yanındadır. Cenab-ı Hak afetlerden ve sonuçlarından ülkemizi ve milletimizi muhafaza etsin.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mevla hepimizi muhafaza eylesin. Bu süreçte panik yapmamak, doğru bilgiyle hareket etmek ve uyarılara kulak vermek hayati önemdedir. Lütfen resmi açıklamaları AFAD’dan takip edelim ve uyarılara uyalım.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: Kahramanmaraş Pazarcık merkezde meydana gelen ve birçok çevre ilde de hissedilen deprem nedeniyle ülkemize, milletimize geçmiş olsun.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Kahramanmaraş Pazarcık’ta 7.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kahramanmaraş başta olmak üzere, birçok ilimizden göçük ihbarları aldık. Muhtemel yaralılara ulaşmaya çalışıyoruz. Ayrıntılı bilgileri paylaşacağız. Büyük bir acı yaşamamayı temenni ediyoruz.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ilimizden de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Devletimizin tüm kurumları çalışmalarını hızla sürdürmektedir.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık: Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen deprem sonrası Bakanlık olarak sahadaki çalışmalarımıza ivedilikle başladık. Devletimiz tüm kurumları ile depremzedelerimizin yanında. Milletimize, ülkemize geçmiş olsun.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Allah ülkemizi korusun… Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,4 büyüklüğündeki deprem; Kahramanmaraş, Hatay, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa başta olmak üzere çevre illerimizde etkili oldu. Tüm kurumlarımız iş başındadır. Tüm kurumlarımız teyakkuza geçmiştir. Devletimiz arama kurtarma başta olmak üzere tüm birimleriyle iş başındadır… Allah milletimizi korusun…

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş: Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve bölgede ciddi olarak hissedilen depremden dolayı devletimizin tüm kurumları vatandaşlarımızın yanında ve büyük bir hassasiyetle görevleri başındadır. Milletimize ve ülkemize geçmiş olsun.

İlginizi ÇekebilirProf. Dr. Tüysüz: Bu bölgede fay hattı yokTürkiye Futbol Federasyonu’ndan taziye mesajı! ‘Acımız büyük’Türkiye’deki deprem Suriye’yi de vurdu! Halep’te yıkım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu felaketi en az hasarla atlatmak için dua ediyoruz. Tüm gücümüzle milletimizin yanındayız. Yaşanan bu felaketi bir an önce atlatmak ve arama kurtarma faaliyetlerine katılmak için, başta Büyükşehir belediyelerimiz olmak üzere, tüm gücümüzle hazırız. Dayanışma içinde olacağız, birlik ve beraberlik içinde yaralarımızı hep beraber saracağız.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerimizde de hissedilen deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Enkaz altındaki vatandaşlarımıza bir an önce sağ salim ulaşılması için dua ediyorum. Rabbim milletimizi her türlü felaketten korusun…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.