AK Parti’den EYT ve sözleşmeliye kadro açıklaması

AK Parti ‘EYT ve sözleşmeli personelin kadroya geçilmesine ilişkin düzenlemeleri Aralık ayı içinde yapmayı planlıyoruz’dedi.

AK Parti’den EYT ve sözleşmeliye kadro açıklaması
Yayınlama: 29.11.2022
A+
A-

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, “EYT ve sözleşmeli personelin kadroya geçilmesine ilişkin düzenlemeleri Aralık ayı içinde yapmayı planlıyoruz. En kötü ihtimal 2023 yılı başında yasalaşmasına şahit olacağız” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, EYT’liler ve sözleşmeli çalışanlarla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Akbaşoğlu, düzenlemelerin Meclis’e ne zaman geleceği sorusuna yanıt vererek, “Aralık içinde yapma planımız söz konusuydu. Bütçe takvimi, Meclis’in çalışıp çalışmayacağına göre değerlendireceğiz. En kötü ihtimalle 2023 başında yasalaşmasına şahit olacağız” dedi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop da bugün Haber Global ekranlarında yaptığı açıklamada, EYT düzenlemesi konusunda, “O konuda çalışmaların devam ettiğini Sayın Cumhurbaşkanımız açıkladı. Dediğim gibi Meclis’in çalışma takvimi içinde aralıkta bütçe görüşülecek. Bundan sonra farklı çalışmalar mümkün. TBMM gerekli zamanlarda yoğun bir çalışma ile birçok düzenlemeyi görüşmüştür. Teorik olarak ocak ayından önce olabilir ama bu kanun teklifinin ne zaman geleceğine bağlı bir siyasi takdirdir” ifadelerini kullanmıştı. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.