Abdulkadir Sünger tarih yazdı

Galatasaray’ı kupanın dışına iten Denizlispor’da kaleci Abdulkadir Sünger’in olağanüstü performansı Türkiye’nin gündemine oturdu.

Abdulkadir Sünger tarih yazdı
Yayınlama: 29.12.2021
A+
A-

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur’da Nef Stadı’nda oynanan Galatasaray-Denizlispor maçına 21 yaşındaki Abdulkadir Sünger’in performansı tarihe geçti. Abdulkadir, tam 19 kurtarış yaparak Galatasaraylı futbolculara geçit vermedi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Denizlispor’un penaltılar sonucunda Galatasaray’ı elediği maç sonrasında Denizlispor adına çok önemli kurtarışlar yapan Abdülkadir Sünger, maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Abdulkadir Sünger’in açıklamalarından satır başları şu şekilde

“Kazanmamız lazımdı. 6 maçlık bir yenilgi serimiz vardı, izine mutlu çıkıp mutlu dönmek istiyorduk. Oldu, Allah’a şükür. Ben de iyi oynadım. İkinci yarı başlarken hızlı 2 gol yedik. Sonrasında toparlamaya başladık ve son dakikada attık. Penaltılara gitti ve zaten dedim ben. Bu benim penaltılarımdı çünkü. Penaltılara gittiğimizde, açıkçası ben penaltılarda biraz daha iyiyim. Kendime güveniyordum, aldık dedim. 5. penaltıyı bana attırdı hoca. Bir tane de kurtardım işte. Vallahi çok mutluyuz.”

Abdulkadir Sünger’in karnesi;

18 Kurtarış
1 Penaltı kurtarışı
1 Penaltı golü

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.