Bella Hadid’in paylaştığı mektup yürek yaktı!

Bella Hadid, sosyal medya hesabından ismi paylaşılmayan birinin depremde kaybettiği arkadaşına yazdığı mektubu yayınladı.

Bella Hadid’in paylaştığı mektup yürek yaktı!
Yayınlama: 15.02.2023
A+
A-

6 Şubat’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6’lık Kahramanmaraş depremleri, 10 ili birden etkileyerek Türkiye’ye adeta felaketi yaşattı. Kahramanmaraş ve Hatay başta olmak üzere Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya’dan binlerce acı haber geldi.

Büyük felakette kaybedilen canlar, kurbanları hiç tanımayanların bile yüreklerini sızlattı. Ünlü model Bella Hadid de felaketin ilk günlerinden beri Türkiye ve Suriye’ye destek veren isimlerden biri.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

26 yaşındaki Filistin asıllı Hadid, son olarak 57.4 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden bir mektup paylaştı. Suriye’de de yıkıma yol açan depremde hayatını kaybeden bir genç kadının yakın arkadaşı tarafından onun anısına ithaf edilen bu mektup, insanların el yazısıyla yazdığı mektupların yer aldığı ‘strangersproje’ adlı sosyal medya hesabından yürütülen bir proje kapsamında yazılmış.

 

“SİZE ARKADAŞIMDAN BAHSETMEK İSTİYORUM”

Mektubu kaleme alan kişi, satırlarına; “Bu hafta Türkiye ve Suriye’yi vuran depremde en iyi arkadaşlarımdan birini kaybettim. Size ondan biraz bahsetmek istiyorum çünkü o harika bir insandı ve hikâyesinin burada bitmesini istemiyorum. Bu proje aracılığıyla onun güzel ruhunun canlı kalmasını ve hikâyesinin hatırlanmasını istiyorum” diye başladı.

“ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRDİK”

Sözlerine, “Arkadaşım tutkuluydu. Cesurdu. Canlıydı. Maceracıydı. Özveriliydi. Vahşi kişiliğine uygun kıvırcık saçları vardı” diye devam eden, ismi paylaşılmayan kişi; şu ifadeleri kullandı:

16-17 yaşındayken bir yıllığına Kosta Rika’ya taşınmaya karar verdi, çünkü neden olmasındı ki? Döndükten bir yıl sonra tanıştık. Onu ilk gördüğümde bir şarkı söylüyordu ve ben de ona katıldım ve böylece arkadaşlığımız başladı. Çok zor günler geçirdik. Kariyer yollarımızdan nefret ettiğimize karar verdik ve o gönüllü çalışmalar yapmak ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeye çalışmak için Bosna’ya, Danimarka’ya ve ardından Hollanda’ya gitti.

“SENİ SEVİYORUM”

Mektup, “Hikâyesinin bu kadar kısa olduğunu görmek bana acı veriyor. Ama gerçek anlamda bir maceranın peşindeydi. Hepimiz onu böyle hatırlayacağız. Dünya sensiz daha iyi bir yer olmayacak. Umarım bir gün tekrar karşılaşırız ve şarkı söylemeye devam ederiz. Seni seviyorum” cümleleriyle sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.