Ebubekir Taşyürek ‘Bu vandallığa geçit vermeyiz’

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya yapılan saldırıya tepki gösterdi

Ebubekir Taşyürek ‘Bu vandallığa geçit vermeyiz’
Yayınlama: 26.10.2022
A+
A-

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’nın İstanbul Büyükşehir Belediyesinin programındasaldırıya uğramasına sert tepki gösterdi..

AK Parti Kartal İlçe Başkanı  Ebubekir Taşyürek sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada sert ifadeler kullandı.

İşte o açıklama:

“VANDALLIĞA GEÇİT VERMEYİZ”

“Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı Beyefendi, davetli olduğu İBB tarafından açılışı yapılan 2018’de yapımına başlanmış Tuzla İleri Biyolojik Arıtma Tesisi 3. Etap Açılış Programında bir konuşma yaparak tesis ile ilgili olarak teşekkür edilmesi gereken başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Merhum Kadir Topbaş ve Ekrem İmamoğlu’na nezaketle teşekkür etti.

Konuşmasında hiçbir hakaret, tahrik ve nezaketsizlik yok. 

Bu nezih selamlama ve teşekkür konuşması orada bulunan bir kısım siyasi holiganlarca protesto edilerek engellenmeye çalışıldı. Fiziki şiddete varan bir saldırıya uğradı ve Emniyet güçleri eşliğinde ancak alandan ayrılabildi. 

Bu tahammülsüzlük ve halkın oylarıyla seçilmiş başarılı bir yerel siyasetçinin söz hakkına yönelmiş gözü dönmüş saldırıdan hepimiz dehşete düştük..

“SALDIRIYI LANETLİYORUZ”

Herkes şunu bilmelidir ki; her mekan ve zeminde hakkı olanın hakkını teslim etmeye, hakkımız olanı istemeye devam edeceğiz!

Birileri rahatsız olacak diye doğruları ve hakkı söylemekten asla vaz geçmeyeceğiz.

Kıymetli başkanımıza geçmiş olsun diyor, yapılan bu menfur saldırıyı kınıyoruz ve lanetliyoruz.

Birileri siyasetin alfabesinin tahammülle başladığını bilmiyor diye siyasi barbarlığa ve vandallığa asla geçit ve pirim vermeyiz!”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.