Elektrik faturalarında yeni adımlar atılıyor

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, elektrik faturalarında yeni adımların kesinlikle atılacağını söyledi.

Elektrik faturalarında yeni adımlar atılıyor
Yayınlama: 08.02.2022
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın “Cumhurbaşkanımızın durumu düne, önceki güne göre daha iyi, doktorların öngörüsü birkaç güne negatife döneceği yönünde” açıklamasını yaptı. A Haber canlı yayınına katılan Kalın elektrik faturalarında yeni adımların kesinlikle atılacağını da söyledi.

A Haber’de yayınlanan Melih Altınok ile Sebep Sonuç programına konuk olan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, “2,5 saat önce görüştük. Cumhurbaşkanımız gayet iyi. Doktorların öngörüsü birkaç gün içinde negatife döneceği yönünde” dedi.

Muhalefetten Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gelen geçmiş olsun dileklerine yönelik İbrahim Kalın “Bu siyasi nezaket açısından da güzel bir şey. İnşallah bunu siyasetin diğer alanlarına da taşımak mümkün olur. Siyasi görüş farklılıkları ne olursa olsun bu ülkenin cumhurbaşkanı kovid olduysa tüm siyasiler arayacaktır. Bunda da bir duaya vesile oldu. Temel insanı bir şey olduğunda görüş ayrılıkları bir kenara bırakılır” şeklinde konuştu.

İbrahim Kalın’ın gündeme dair açıklamalarından detaylar şöyle:

Elektrik faturalarında yeni adımlar kesinlikle atılacak. Cumhurbaşkanımız da talimatlarını veriyor. Vatandaşlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz.

Meclis Başkanımız da açıklama yaptı. Cumhurbaşkanımızın 2023’te aday olmasında hukuki bir engel yok. Defalarca açıkladık erken seçim olmayacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.