Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yeni gelişme

Silahlı saldırıya uğrayan eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yeni gelişme
Yayınlama: 27.01.2022
A+
A-

Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin çarpıcı detayları ortaya çıkmaya başladı. 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun kendisini vuran kişilerle bir süre konuştuğu iddia edildi. Bu sırada yanlarına gelen üçüncü bir kişi önce şoförü bacağından vurdu, daha sonra Şafak Mahmutyazıcıoğlu’na kurşun yağdırdı. Polis saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Öğrenilen bilgiye göre; Şafak Mahmutyazıcıoğlu şoförü ile birlikte restorandan çıkarken yanına iki kişi geldi. Bu kişileri tanıdığı öğrenilen Şafak Mahmutyazıcıoğlu, kısa bir süre ikili ile konuştu.

Ancak iddiaya göre sonradan yanlarına gelen üçüncü bir kişi, önce şoförü bacağından, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu da bel altı bölgesinden 7 kurşunla vurdu.  

Saldırıyı düzenleyenler kaçarken durum polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Mahmutyazıcıoğlu ile şoförüne ilk müdahaleyi yaparak yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırdı. Ağır yaralanan Şafak Mahmutyazıcıoğlu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun 34 BJK 606 plakalı aracının ise restoran önünde park halinde olduğu görüldü.

AYNI YERDE 4 YIL ÖNCE BAŞKA BİR AVUKAT ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Öte yandan Mahmutyazıcıoğlu’nun vurulduğu yerde 4 yıl önce de avukat Kudbettin Kaya’da kimliği belirsiz kişiler tarafından vurularak öldürülmüştü.

 

SALDIRISI SONRASI YAŞANANLAR KAMERADA

Saldırı sonrası yaşananlar bir vatandaşın çektiği cep telefonu görüntülerine yansıdı. Görüntüler de sağlık ekiplerinin müdahale ettiği görülüyor. Hayatını kaybeden Mahmutyazıcıoğlu sunucu Ece Erken ile evliydi.

BEŞİKTAŞ’TAN TAZİYE MESAJI

Beşiktaş resmi hesabından yapılan açıklamada, “Eski Yönetim Kurulu Üyelerimizden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz.” ifadeleri yer aldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.