Son teknoloji ile ağrısız saç ekimi

Viamed Hair Clinic ekibi, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ve Asya ülkelerinden gelen hastalara ağrısız saç ekimi gerçekleştiriyor..

Son teknoloji ile ağrısız saç ekimi
Yayınlama: 30.08.2020
A+
A-

Viamed Hair Clinic, hastalarına hizmet etme noktasında, A kalite kapsamında son teknolojiyi kullanarak, kalite standartlarında yer alan 5 yıldızlı otel konsepti hastanede operasyonlarını büyük bir titizlikle gerçekleştiriyor. Saçsızlığın oluştuğu alanlara sağlıklı saç köklerini mikro cerrahi yöntemlerle nakleden Viamed Hair Clinic ekibi, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ve Asya ülkelerinden gelen hastalara modern tıbbi uygulamalarla konforlu bir şekilde doğal saçlı görünümü tekrar sağlıyor.

Son teknoloji ile ağrısız, acısız, elmas uçlarla (DİAMOND) tek kullanımlık ekipmanları ve tecrübeli ekibi ile konforlu saç ekimi operasyonları sağlayan Viamed Hair Clinic, aynı gün hastayı taburcu ediyor ertesi gün normal hayatına dönebilecek durumu sağlıyor. Elmas uç sayesinde 12 saatte cerrahi olan bölgeler kapanıyor, önlem amaçlı bir gün sonra bandajı çıkardıktan sonra, dış faktörlere karşı hastanın evinde dinlenmesini öneriyor. Uluslarasarası çalışma konseptiyle hasta memnuniyetini esas alan Viamed Hair Clinic, kusursuz imkanlar sağlıyor.

Her saçı olmayan kişiye saç ekimi yapılmamalıdır

Viamed Hair Clinic yetkilileri konuyla ilgili yaptıkları açıklamada, “Saç ekimini evet deneyimli olan herkes yapabilir , ancak saçların sağlıklı çıkmama halinde , ense bölgesi yeniden saç üretmeyeceği için , alım yapılanan bölgede saç sayısı azalmaktadır , daha önce alınmış ve tutmamış saç kökleri heba edilmiş olmaktadır. Bunun için öncelikle hastanın öyküsü, genetik faktörleri , yaşayış biçimi , beslenmesi , saçlı deri sağlığı , ileri kan testleri , vitamin eksiklikleri ve spesifik hastalıklar mutlaka araştırılmalıdır” ifadelerine yer verdiler.

PRP ( Platelet Rich Plasma ) Mutlaka orijinal kitler kullanılmalıdır

“Alınan 10 CC’lik kan biyokimya tüpleriyle yapıldığını duymaktayız, hastaya faydası olmadığı gibi aynı zamanda trombositten zengin plasma boş yere heba edilmiş olmaktadır” diyen yetkililer açıklamalarının devamında, “Her kişi kullanılan tüplerin orijinal olup olmadığını işlemden önce mutlaka kontrol etmelidir. Hiçbir yan etkisi yoktur . Yara ve hasarlı dokuların onarılmasına yönelik yapılan bu tedavide kişinin kendi kan hücreleri kullanıldığı için son derece güvenli bir tedavi yöntemidir. Saçlı deride oluşan dökülme, cansızlık ve saç tellerinde oluşan hacim kayıplarını giderir” diye konuştular. 

Viamed Hair Clinic ayrıca pandemi sürecinde aldığı geniş hijyen önlemleriyle de fark oluşturuyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.