Enes Ünal Arda Turan’ı solladı

La Liga, Arda Turan’ı geride bırakan Enes Ünal’ı sosyal medyada paylaştı..

Enes Ünal Arda Turan’ı solladı
Yayınlama: 30.03.2021
A+
A-

Getafe forması giyen Enes Ünal, son maçta Elche karşısındaki İspanya kariyerindeki gol sayısını 19 yaptı ve Arda Turan’ı geride bırakarak La Liga’da en çok gol atan 2. Türk futbolcu oldu. Enes’in bu başarısına kayıtsız kalmayan La Liga, sosyal medyadan paylaşım yaptı. Bu alanda, Real Sociedad ve Vilarreal formaları giyen Nihat Kahveci 75 golle zirvede bulunuyor.

Getafe’nin ligde oynadığı son maç olan Elche karşılaşmasında takımına bir puanı getiren golü kaydeden milli futbolcumuz Enes Ünal, İspanya kariyerindeki gol sayısını 19 çıkarmıştı.

23 yaşındaki futbolcumuz attığı bu golle bir başka milli futbolcumuz Arda Turan’ı geride bırakmayı başardı. İspanya’da Atletico Madrid ve Barcelona’da forma giyen Arda, İspanya’da toplam 18 gole imza attı. Bu alanda zirvedeki isim isim ise 75 golle Nihat Kahveci.

İspanya’da 19 gole ulaşarak en fazla gol atan 2. Türk futbolcu olan Enes’in bu başarısına La Liga da kayıtsız kalmadı. Resmi twitter hesabından Enes Ünal paylaşımı yapan La Liga, “Gol için Türk tutkusu” başlığıyla yaptığı yayında Enes’in Arda Turan’ı geride bırakarak Nihat Kahveci’ye yaklaştığını yazdı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.