Ayşegül Çınar’ın olaylı gecesi!

Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar’ın sevgilisi, 7’si polis 12 kişiyi bıçakladı..

Ayşegül Çınar’ın olaylı gecesi!
Yayınlama: 30.06.2021
A+
A-

Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar dün gece Beyoğlu’nda bir otelin restoranında sevgilisi ile tartışma yaşadı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte ünlü oyuncunun sevgilisi Çalıkoğlu elindeki bıçakla 5 otel çalışanı ve olay yerine müdahale için gelen 7 polis memurunu yaraladı. 

Yaşanan dehşet kavga sonrası Ayşegül Çınar ve sevgilisi karakola götürüldü. Ayşegül Çınar 3 ay önce de uyuşturucu nedeniyle gözaltına alınmıştı.

Saat 00:30 sıralarında Beyoğlu Karaköy Bankalar caddesinde bulunan bir lüks mekanda bir dönem Yasak Elma dizinsde Lila rolünü oynayan ünlü oyuncu Ayşegül Çınar ve sevgilisi Furkan Çalıkoğlu arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyüdüğünü gören restoran çalışanları kavgaya müdahale etti.

7’Sİ POLİS 12 KİŞİYİ YARALADI

Furkan Çalıkoğlu ise kendilerini ayırmaya çalışan çalışanlara bıçak ile saldırarak 5 kişiyi yaraladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri restorana girerek kavgayı ayırmaya çalışsa da saldırganlığından vazgeçmeyen ve direnen Furkan Çalıkoğlu bu defa elindeki bıçak ile polislere saldırdı. Yaşanan arbede sonucu 7 polis memuru bıçaklı saldırı sonrası gözaltına alındı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.