Ziya Selçuk yüz yüze eğitim için tarih verdi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitim hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ziya Selçuk yüz yüze eğitim için tarih verdi
Yayınlama: 24.01.2021
A+
A-

Koronavirüs pandemisi tüm hızı ile devam ediyor ve 2020 yılının Mart ayından bu yana ülkemizdeki yaşamı olumsuz yönde etkiliyor. Bu anlamda pek çok alanın olumsuz etkilendiği gibi eğitimin de fazlasıyla aksadığına şahit olduk. Yüz yüze eğitim uzun zamandan beridir yapılamıyor ve hem öğrenciler hem de velileri yüz yüze eğitime ne zaman geçileceğini fazlasıyla merak ediyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından yapılan bir açıklama ise bu sorunun cevabına biraz olsun ışık tutmuş durumda. İşte detaylar!

Bakan Ziya Selçuk, 81 ilden öğrencilerin katılımları ile gerçekleştirilen bir organizasyonda bulundu ve önemli açıklamalar yaptı. “Birlikte 23 Gün Etkinlikleri” olarak isimlendirilen programda merak edilenlere dair önemli detaylar paylaşan Selçuk, yüz yüze eğitim konusunda tarih vermekten kaçınmadı. Selçuk, “2. dönemde salgının yolumuzdan çekildiği oranda okullarımıza döneceğiz. 15 Şubat’tan itibaren de sizleri okullarımıza çağırmak istiyoruz. Baharı okullarımızda hep birlikte karşılayalım niyetindeyiz.” dedi.

Bakan Selçuk tüm bunların yanı sıra tatil programları hakkında da bazı ip uçları verdi. Ziya Selçuk bu konu hakkında ise “Her güne özel etkinlikler hazırladık. Birlikte 23 gün tatil etkinlikleri adını verdiğimiz etkinlikler ile her gün farklı etkinlikler yapabileceksiniz. Tatil etkinliklerinin içeriğinde, harf, sayı, renk gibi kavramlara farklı açıdan bakmamızı sağlayacak etkinlikler var. Bu tatil etkinliklerini ilkokul, ortaokul ve lise için ayrı ayrı hazırladık.” ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.