Bir Zamanlar Çukurova dizisinde olay

Bir Zamanlar Çukurova’da ‘Demir Yaman’ karakteri yani Murat Ünalmış’ın diziye nasıl veda ettiği ortaya çıktı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde olay
Yayınlama: 19.11.2021
A+
A-

Bir Zamanlar Çukurova 113. Bölüm ile geceye damga vururken geçtiğimiz sezondan bu yana dizide olmayan ama sürekli adı geçen Demir Yaman karakteri yani Murat Ünalmış’ın diziye nasıl veda ettiği ortaya çıktı.

Birbirinden başarılı isimlerin rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova 4. Sezona da damga vurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz dönemde final yapacağı iddia edilen dizi yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Yayınlandığı Perşembe akşamlarına damga vurmaya devam eden Bir Zamanlar Çukurova zaman zaman iddialı rakiplerini bile gerisine alarak zirveye yerleşmesini biliyor.

Geçtiğimiz sezon finalinde diziye veda eden Murat Ünalmış’ta bir türlü vazgeçmeyen senaristler her bölümde muhakkak Demir Yaman adını geçirmeye devam ediyor.

Tüm meraklar ve iddialar Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümünde son buldu. Ve Demir Yaman’ın diziden nasıl ayrıldığı ortaya çıkmış oldu.

Murat Ünalmış’ın uzun zamandır Bir Zamanlar Çukurova dizisine geri döneceği iddia ediliyordu son bölümle birlikte bu iddialar da çürümüş oldu.

Murat Ünalmış yani Demir Yaman karakterinin Bir Zamanlar Çukurova 113. Bölümde vurularak öldürüldüğü sahne ilk kez yayınlandı. Demir Yaman karakterinin akıbetini merak edenler ise bu sahneyle birlikte büyük bir şok yaşamış oldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.