Cicişler’den Esra Ersoy tutuklandı!

Kamuoyunda ‘Ciciş kardeşler’ olarak bilinen Esra ve Ceyda kardeşlerden 39 yaşındaki Esra Ersoy, tutuklanarak cezaevine gönderildi..

Cicişler’den Esra Ersoy tutuklandı!
Yayınlama: 23.03.2022
A+
A-

Esra Ersoy hakkında 13 yaşındaki çocuğa karşı cinsel istismar suçunu işlediği gerekçesiyle Muğla Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açılmıştı. Yapılan yargılama sonrası Esra Ersoy, ‘çocuğun cinsel istismarı’ ve ‘konut dokunulmazlığını ihlal’ suçlarından 10 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Mahkeme, kararla birlikte Ersoy hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı da çıkarmıştı.

İstanbul’da ikamet eden Esra Ersoy’un yargılama boyunca aynı dosya kapsamında imza adli kontrolü bulunuyordu. Önceki gün imza atmak için karakola giden Ersoy hakkındaki yakalama kararı sisteme düşünce polisler tarafından gözaltına alındı.

Karakoldaki işlemlerinin ardından bugün Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edilen Esra Ersoy, SEGBİS sistemi ile Muğla Ağır Ceza Mahkemesi’ne bağlandı.

“KARDEŞİMİN SUÇSUZ OLDUĞUNU BİLİYORUM”

Mahkemenin tutuklama kararını yüzüne okuması sonrası tutuklanan Esra Ersoy, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Esra Ersoy’u adliyede yalnız bırakmayan Ceyda Ersoy, kardeşine destek için geldiğini belirterek, “Benim olayla bir ilgim yok. Yanında olmak için geldim. Kardeşimin suçsuz olduğunu biliyorum” dedi.

“İFTİRAYA UĞRADIM”
Geceyi nezarette geçiren Esra Ersoy, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayına sevk edildi. Ersoy, bu sırada ağlayarak, “İftiraya uğradım, ben böyle bir şey yapmadık ki pişman olayım” açıklamasını yaptı.

“13 YAŞINDA GİBİ DURMUYORDU”
Esra Ersoy, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımda, “Bunu siz de biliyorsunuzdur ki peşimde dolu erkek varken 13 yaşında çocuğu ne yapayım ben Allah aşkına! Ayrıca 13 yaşındaymış gibi de durmuyordu, iri yarı, boyu benden uzundu falan” ifadelerini kullanmıştı.

“UYANDIĞIMDA ELBİSEMİN ÖNÜ YIRTIKTI”
Ersoy, açıklamasında telefonunu S.B adlı çocuğun otel odasında şarj edebileceğini söylemesi üzerine odasına gittiğini belirterek, “Telefonum şarj olurken bir sebepten dolayı sızmışım (2 gündür uyumamıştım). Ben uykudayken bu çocuk bir pislik yapmaya çalışmış ki uyandığımda elbisemin önü yırtıktı. Annesine de korkusundan yalan söylemiş, kendi işlediği suçu bana atmış. Kapı çalmış, kapıyı açmamış ben uyandığımda kendi ellerimle kapıyı açıp gittim. Kapıda annesi vardı ve belliydi ki beni sevmeyen biri olduğu aslında. Eline de fırsat geçmiş analı oğullu bana iftira attılar. Bu nasıl adalet. Ortada hiçbir delil yok ve bana bu damga nasıl yapıştırılabiliyor. Allah yukarıda biliyor ki ben masumum, Allah’ım beni bu kabustan uyandım” açıklamasında bulunmuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.