Kim Kardashian’dan küstah Türkiye çıkışı!

Kim Kardashian, Azerbaycan ve Ermenistan arasında başlayan çatışmaya ilişkin küstah çıkışlarda bulundu..

Kim Kardashian’dan küstah Türkiye çıkışı!
Yayınlama: 28.09.2020
A+
A-

Kim Kardashian, Ermenistan’a destek istedi. Kardashian, sosyal medya hesabından, “Azerbaycan’a ABD askeri yardımı durmalı, Türkiye silah ve savaşçı göndermemesi için uyarılmalı” ifadelerini kullanarak; Ermenistan’ın sebepsiz saldırıların ve dezenformasyon kampanyasının kurbanı olduğunu söyledi.

Ermeni asıllı ABD’li magazin ünlüsü Kim Kardashian, Azerbaycan ve Ermenistan arasında başlayan çatışmaya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Yaptığı paylaşımda, Ermenistan’ın sebepsiz saldırıların ve dezenformasyon kampanyasının kurbanı olduğunu söyleyen Kim Kardashian, Azerbaycan’ın savaş propagandası yaptığını ve sosyal medyayı bloke ettiğini de iddia etti.

Kim Kardashian paylaşımında ayrıca, “Bakü’ye saldırgan güç kullanımını durdurması için çağrı yapılmalı, Azerbaycan’a ABD askeri yardımı durmalı. Türkiye, Bakü’ye silah ve savaşçı göndermemesi için uyarılmalı” ifadelerini kullandı.

TEPKİ YAĞDI

Kim Kardashian’ın paylaşımlarının altına ise binlerce tepki mesajı geldi. Türk sosyal medya kullanıcıları İngilizce tweet’lerle Kim Kardashian’a tepki gösterdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.