Kartal Belediyesi Metin Oktay’ı unutmadı

Kartal Belediyesi, Türk futbolunun ‘Taçsız Kral’ı Metin Oktay’a vefa turnuvası düzenliyor.

Kartal Belediyesi Metin Oktay’ı unutmadı
Yayınlama: 10.09.2022
A+
A-

Kartal Belediyesi tarafından A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray’ın efsanevi ismi Metin Oktay adına düzenlenen “Metin Oktay Kulüpler Arası U-12 Futbol Turnuvası” başladı.

Kartal Belediyesi tarafından A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray’ın efsanevi ismi Metin Oktay adına düzenlenen “Metin Oktay Kulüpler Arası U-12 Futbol Turnuvası” yapıldı. Gerçekleştirilen turnuvada çocuklar yeşil sahada ter döktü.

Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve KASK (Kartal Amatör Spor Kulüpleri) iş birliğiyle A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray’ın efsanevi ismi Metin Oktay adına “Metin Oktay Kulüpler Arası U-12 Futbol Turnuvası” düzenlendi. 3 hafta sürecek olan turnuvada, 20’ye yakın takım ve 100’den fazla genç sporcu ter dökecek. 

Yakın zamanda yenilenerek faaliyete açılan Atalar Spor Kompleksi’nde gerçekleşen futbol turnuvasında ilk düdük, bugün çaldı. Dört farklı gruba ayrılan takımlardan ilk ikiye girenler bir üst tura kalmaya hak kazanırken grup maçlarının ardından tek maçlı eleme usulü ile oynanacak turnuvanın çeyrek finali 24 Eylül Cumartesi, yarı final ve final maçları 25 Eylül Pazar günü yapılacak. 

Final maçının ardından düzenlenecek kupa töreni ile başarılı sporcular ve takımlar ödüllendirilecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.