29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları iptal mi?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na yaklaşırken, kutlamalarla ilgili merak edilen sorular gündeme gelmeye başladı. Peki, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları iptal mi?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları iptal mi?
Yayınlama: 24.10.2024
A+
A-

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları iptal mi? Sorusu gündemde. Türkiye genelinde düzenlenecek olan Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri hakkında çeşitli iddialar ve sorular sosyal medyada da geniş yer buldu.

Cumhuriyet Bayramı için Ankara, İstanbul, İzmir ve diğer büyük şehirlerde yapılması planlanan etkinliklerin iptal edilip edilmediği ise henüz gündemde. Peki, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları iptal mi? Ankara, İstanbul, İzmir 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları iptal mi edildi, neden?

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI İPTAL Mİ?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na sayılı günler kala, Ankara’da yaşanan terör saldırısının ardından kutlamalarla ilgili iptal haberleri gündeme gelmeye başladı. Özellikle Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaşanan hain saldırı sonrası tüm Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin iptal edildiğini duyurdu. Bu gelişmeyle birlikte vatandaşlar, İstanbul, İzmir ve diğer illerde de kutlamaların iptal edilip edilmediğini merak ediyor.

ANKARA, İSTANBUL, İZMİR 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI İPTAL Mİ?

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, terör saldırısının ardından tüm konser ve eğlence içerikli etkinliklerin iptal edildiğini belirtti.

Diğer şehirler için resmi bir açıklama henüz yapılmamış olup, konuya ilişkin kararların açıklanması bekleniyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.