5. kattan düşen Bahar cinayete mi kurban gitti?

Ankara’da polis memuru İbrahim Tuztaş ile yaşayan Bahar Ümay, 5. kattaki evinin penceresinden düşerek yaşamını yitirdi.

5. kattan düşen Bahar cinayete mi kurban gitti?
Yayınlama: 12.10.2017
A+
A-

Ankara’da polis memuru İbrahim Tuztaş ile yaşayan Bahar Ümay, 5. kattaki evinin penceresinden düşerek yaşamını yitirdi. Ailesi, genç kadının cinayete kurban gittiği iddiasıyla savcılığa başvurdu

Adana’da yaşayan 3 çocuk annesi Bahar Ümay(26) eşinden ayrıldıktan kısa bir süre sonra, internette tanıştığı polis memuru İbrahim Tuztaş’ın yanına Ankara’ya gitti. Tuztaş ile yaşamaya başlayan genç kadın, geçtiğimiz pazar günü Sabaha karşı 5’inci kattaki evlerinin penceresinden düştü.

 

Hastaneye kaldırılan Bahar Ümay, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ümay’ın ailesi ise kızlarının birlikte yaşadığı İbrahim Tuztaş tarafından camdan atıldığı iddiasıyla savcılığa şikayette bulundu.

 

Savcılığın ölüme dair soruşturması sürerken, ailenin önemli iddialarından biri ölen genç kadının düşme şekline dair. Kız kardeşinin cinayete kurban gittiğini savunan abla Songül Akşar, “Bahar’ın o sabah sesini duyan komşuları Bahar’ın ‘Gelme gelme’ diye bağırdığını duymuş ve bu şekilde ifade vermişler. İntihar etseydi yüzükoyun düşerdi ama Bahar’ın kafasının arkası ezilmişti ve sırtüstü düşmüştü. Belli ki bu adam Bahar’ı itti. Eğer düştüyse bu adam bizden neden kaçıyor? Telefonlarımızı neden açmıyor ve neden cenazede yoktu?” dedi. 

 

‘HER GÜN DÖVÜYOR’

Kız kardeşinin ilk eşinden anlaşmadığı için boşandığını ve anne evine döndüğünü anlatan abla Songül Akşar, “Daha sonra da internette bu polisle tanışmış, bir süre konuştuktan sonra bu adamın yanına Ankara’ya yerleşti. Biz kaçarak gittiği için Bahar ile pek görüşmüyorduk ama küçük kız kardeşimizle sürekli görüşüyordu. Bir konuşmalarında Bahar, ‘Artık dayanamıyorum bu adam her gün beni dövüyor, işe gittiğinde kapıyı üzerime kilitliyor. Adana’ya dönmek istediğimi söylediğimde de ölümle tehdit ediyor’ demiş. Bahar bundan bir hafta önce teyzemi arayıp, ‘Gelin beni alın’ demiş. Ama biz de kardeşime sahip çıkmadık. Oysa küslüğümüz de bitmişti” diye konuştu. 

 

“TEHDİT ETTİLER”

İddiaları sorduğumuz İbrahim Tuztaş ise cenazeye ailenin ölüm tehdidi nedeniyle katılmadığını belirterek, “Bahar benim kız arkadaşımdı, birlikte yaşıyorduk. Adana’dan kaçıp yanıma geldi. Bahar’a uygulamış olduğum herhangi bir şiddet söz konusu değil. Konuyla ilgili daha fazla yorum yapmak istemiyorum. Gerisi savcılığın işidir. Gerekli deliler toplandığında gerekli kararlar verilecektir” yanıtını verdi. 

 

“BİLEREK ATTI”

Anne Fidan Ümay ve Baba Şükrü Ümay’ın Ankara Seğmenler Polis Amirliği’ne verdikleri şikayet tutanağında da şu ifadelere yer verildi: “8 Ekim günü saat 10.00 sıralarında kızımız Bahar’ın Ankara’da vefat ettiği haberi geldi. Bahar ile yaklaşık 1 yıldır görüşmüyoruz. Bahar yaklaşık 1 yıldır İbrahim Tuztaş adındaki polis memuru ile aynı evde birlikte yaşıyormuş. Birliktelikten 2-3 aydır haberimiz oldu. İbrahim Tuztaş’ın, kızımız Bahar’ı 5’inci kattan bilerek, isteyerek attığını düşünüyoruz. Bahar’ın intihar ettiğini asla düşünmüyoruz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.