Fenerbahçe’den transfer harekatı! 3 dev isim

Fenerbahçe, devre arasında orta saha ve hücum hattına yapılacak takviyeler için Leon Goretzka, Sergej Milinković‑Savić ve Memphis Depay’ın adını gündemine aldı.

Fenerbahçe’den transfer harekatı! 3 dev isim
Yayınlama: 18.10.2025
Düzenleme: 18.10.2025 11:27
A+
A-

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, göreve geldikten sonraki ilk basın toplantısında ara transfer dönemiyle ilgili çalışmalara başladıklarını açıkladı. Saran, transferin zorluğuna dikkat çekerek şimdiden adım atmanın önemine vurgu yaptı.

Teknik direktör Domenico Tedesco’nun talebiyle orta saha için Bayern Münih forması giyen Leon Goretzka gündeme geldi. Alman basınına göre oyuncunun sezon sonunda sözleşmesi bitecek ve bu durum Fenerbahçe için bir fırsat olabilir. Ancak Bayern’in Ocak ayında oyuncuyu bırakma ihtimali düşük görünüyor.

Orta sahaya takviyeler

Orta saha için değerlendirilen bir diğer isim ise Al-Hilal’de oynayan Sergej Milinkovic-Savic. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek oyuncu için hem Fenerbahçe hem Galatasaray teklif yapmaya hazırlanıyor. Oyuncunun aynı zamanda Avrupa’dan da talipleri olduğu belirtiliyor.

Hücum hattı için ise Memphis Depay ismi öne çıkıyor. Brezilya basınında yer alan haberlere göre Fenerbahçe, Corinthians forması giyen Hollandalı futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Transferin gerçekleşmesi halinde oyuncunun bonservisinin yüzde 50’sinin Brezilya kulübünde kalacağı ifade ediliyor.

Fenerbahçe, üç bölgede yapılacak takviyelerle kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor. Yönetimin, temaslarını hızlandırarak kısa sürede sonuç alması bekleniyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.