alıkesir’in Sındırgı ilçesinde saat 22.47’de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7.01 kilometre derinliğinde kaydedilen sarsıntı kısa süreli paniğe yol açarken, ilk belirlemelere göre olumsuzluk yaşanmadı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 22.47’de merkez üssü Balıkesir’in Sındırgı ilçesi olan 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin yerin 7.01 kilometre derinliğinde kaydedildiği açıklandı.
Kısa süreli tedirginlik yaşandı
Sarsıntı, çevre ilçelerde de hissedildi. Deprem sırasında bazı vatandaşlar kısa süreli panik yaşarken, sokaklara çıkanların olduğu görüldü.
İlk belirlemelere göre olumsuzluk yok
AFAD tarafından yapılan açıklamada, ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk ya da hasar tespit edilmediği bildirildi. Ekiplerin bölgede saha taramasına devam ettiği öğrenildi.