Beşiktaş’tan Altay Bayındır bombası

Beşiktaş, Manchester United forması giyen milli kaleci Altay Bayındır’ın transferi için çalışmalarını sürdürüyor. İngiliz kulübüyle anlaşma ihtimali giderek artıyor ve taraflar görüşmelerini sürdürüyor.

Beşiktaş’tan Altay Bayındır bombası
Yayınlama: 02.03.2026
Düzenleme: 02.03.2026 16:22
A+
A-

Beşiktaş, Manchester United forması giyen milli kaleci Altay Bayındır için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Taraflar görüşmelerini yoğunlaştırdı ve Altay Bayındır, düzenli forma şansı bulabileceği yeni bir fırsata sıcak bakıyor.

Siyah-beyazlı kulüp, İngiliz ekibiyle anlaşma ihtimalini güçlendiriyor ve milli kalecinin yaz transfer döneminde takımdan ayrılmasına olumlu baktığı bildiriliyor.

Manchester United ile görüşmeler yoğunlaşıyor

Beşiktaş yönetimi, Altay Bayındır transferi için İngiliz kulübüyle temaslarını sürdürüyor. Taraflar ortak noktada buluşma olasılığını artırdı ve görüşmelerde ilerleme kaydediliyor.

Altay Bayındır kariyer adımı düşünüyor

Manchester United’da düzenli forma şansı bulmakta zorlanan Altay Bayındır, yaz transfer döneminde yeni bir kulübe gitmeye sıcak bakıyor.

Bir dönem Fenerbahçe’de de forma giyen Altay Bayındır, tekrar düzenli oynayabileceği bir adım atmak istiyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.