Ezgi Mola’dan ‘akran zorbalığı’ itirafı

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, katıldığı programda çocukluk yıllarında yaşadığı zorbalığı anlattı. Fiziksel özellikleri nedeniyle hedef alındığını söyleyen Ezgi Mola, bu süreci mizah yoluyla aşmaya çalıştığını ifade etti.

Ezgi Mola’dan ‘akran zorbalığı’ itirafı
Yayınlama: 30.04.2026
Düzenleme: 30.04.2026 11:20
A+
A-

Başarılı oyuncu Ezgi Mola, katıldığı bir programda çocukluk dönemine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Samimi ifadeler kullanan Mola, küçük yaşlarda maruz kaldığı akran zorbalığını ve bu süreçte geliştirdiği baş etme yöntemlerini paylaştı.

Ezgi Mola, çocukluk döneminde fiziksel özellikleri üzerinden eleştirildiğini ve bu nedenle zaman zaman zor anlar yaşadığını dile getirdi. Özellikle okul yıllarında bu durumun kendisini derinden etkilediğini söyledi.

Mizahla baş etmeye çalıştı

Zorbalık karşısında farklı bir yöntem geliştirdiğini anlatan Ezgi Mola, kendisine yöneltilen olumsuz sözleri mizaha çevirerek ortamı yumuşatmaya çalıştığını ifade etti. İnsanları güldürerek kabul görmenin kendisi için bir savunma mekanizması haline geldiğini belirtti.

Ezgi Mola, Sezen Aksu’ya hayran

Bugün geldiği noktada kendisiyle barışık olduğunu vurgulayan Ezgi Mola, geçmişte yaşadığı olumsuzlukların kendisini güçlendirdiğini söyledi.

Ünlü oyuncu ayrıca hayatındaki en büyük tutkulardan birinin müzik olduğunu ve özellikle Sezen Aksu’ya hayranlık duyduğunu dile getirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.