Shakira, 2026 yılında düzenlenecek dev turnuva için geri döndüğünü duyurdu. Efsane sanatçı, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Meksika’da gerçekleşecek organizasyonun resmi şarkısını seslendireceğini sosyal medya hesabından paylaştı.
Futbol ve müziğin bir araya geldiği Dünya Kupası arenalarında “Waka Waka” ve “La La La” gibi unutulmaz eserlere imza atan Kolombiyalı yıldız Shakira, hayranlarını heyecanlandıran yeni projesini açıkladı. 2026 FIFA Dünya Kupası için hazırlanan şarkının detayları futbolseverler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.
Yeni şarkı Burna Boy iş birliğiyle geliyor
Shakira’nın hazırladığı “Dai Dai” isimli yeni turnuva marşında, Nijeryalı ünlü sanatçı Burna Boy kendisine eşlik ediyor. Nijerya’nın Grammy ödüllü yıldızıyla güçlerini birleştiren Shakira, modern ritimlerle futbol coşkusunu bir kez daha dünyaya yaymaya hazırlanıyor. Maracanã Stadyumu’ndan paylaşılan tanıtım videosuyla duyurulan şarkı, şimdiden dijital platformlarda en çok konuşulan başlıklar arasına girdi.
Lansman tarihi 14 Mayıs olarak açıklandı
Dünya genelinde büyük bir merakla beklenen “Dai Dai” parçasının 14 Mayıs tarihinde dinleyiciyle buluşacağı bildirildi. Shakira’nın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Dünya Kupası resmi şarkısı Dai Dai için hazırız” ifadelerine yer vermesi, 2010 yılındaki “Waka Waka” başarısının ardından çıtayı bir kez daha yukarıya taşıyacağının sinyali olarak yorumlandı.
Efsane geri dönüyor
Daha önce 2006, 2010 ve 2014 yıllarındaki Dünya Kupası organizasyonlarında sergilediği performanslarla turnuvanın sembol isimlerinden biri haline gelen Shakira, 2026’da da sahnede olacak. Turnuva 11 Haziran tarihinde başlayacak olsa da, Shakira’nın önümüzdeki hafta yayınlanacak olan yeni marşıyla futbol ateşi erkenden yanmaya başlayacak.