Çağatay Ulusoy’a rol arkadaşlarından soğuk duş!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Eşref Rüya dizisinin ekran ömrünü tamamlayarak final yapmasının ardından, başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy ile rol arkadaşları arasında set boyunca gizlenmeye çalışılan büyük bir kriz patlak verdi.

Çağatay Ulusoy’a rol arkadaşlarından soğuk duş!
Yayınlama: 14.06.2026
Düzenleme: 14.06.2026 02:23
A+
A-

İSTANBUL / YENİ GAZETE – Çekimler süresince yapım ekibi ve oyuncular tarafından dış dünyaya yansıtılmamaya özen gösterilen gerginlik, dizinin final bölümünün televizyonda yayınlanmasıyla birlikte su yüzüne çıktı.

Magazin kulislerinde uzun süredir konuşulan, set ortamında bazı oyuncular arasında büyük anlaşmazlıklar yaşandığı ve çekimlerin huzursuz bir atmosferde geçtiği yönündeki iddialar böylece kanıtlanmış oldu.

Dört ünlü oyuncudan eş zamanlı takibi bırakma hamlesi

Eşref Rüya dizisinin ekranlara veda etmesinin hemen ardından, projenin önemli isimleri Büşra Develi, Levent Özdilek, Necip Memili ve Görkem Sevindik radikal bir adım attı.

Dört ünlü oyuncu, dizinin başrolü Çağatay Ulusoy’u Instagram hesaplarından eş zamanlı olarak takipten çıkardı. Oyuncuların bu hamlesi, sosyal medyada ve magazin dünyasında geniş yankı uyandırdı.

Profesyonellik gereği final bölümü beklendi

Dizinin önemli oyuncularının projelerinin bitişiyle birlikte bu hamleyi yapması, “Sözleşmeler ve profesyonellik gereği dizinin final yapması beklendi, dizi bitince de köprüler tamamen atıldı” yorumlarına yol açtı.

Çağatay Ulusoy’un set esnasındaki bazı tavırlarının veya sahnelerin ağırlığı ile ilgili yaşanan fikir ayrılıklarının bu küslüğe neden olduğu iddia ediliyor. Çağatay Ulusoy ve diğer oyunculardan konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.