Ankara’da etkili olan kuvvetli sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken, Turgut Özal 2 Bulvarı D200 Karayolu üzerindeki bir alt geçidi su bastı. Su birikintisinde mahsur kalan bir otomobil nedeniyle zor anlar yaşandı.
YENİ BİR GAZETE – Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Ankara Valiliği’nin peş peşe yaptığı kuvvetli yağış uyarılarının ardından, kent genelinde sağanak etkisini gösterdi. Ani bastıran yağış nedeniyle caddeler göle dönerken, sürücüler zor anlar yaşadı.
Alt geçit su altında kaldı
Yağışın en yoğun hissedildiği noktalardan biri olan Turgut Özal 2 Bulvarı D200 Karayolu üzerindeki alt geçitte su baskını meydana geldi. Giderlerin yetersiz kalmasıyla suyla dolan alt geçitte, ilerlemeye çalışan bir otomobil mahsur kaldı.
Ekipler sevk edildi
Su seviyesinin hızla yükselmesiyle araç içerisinde mahsur kalan sürücü için çevredekiler durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine sevk edilen itki ve kurtarma ekipleri, su basan alt geçitte mahsur kalan araca müdahale ederek sürücüyü güvenli bir şekilde tahliye etti. Yetkililer, sürücülerin su birikintisi oluşan alt geçitleri kullanmaması konusunda uyarılarda bulundu.