BUDO’dan 8 sefer iptali açıklaması

Bursa Deniz Otobüsleri’nin (BUDO) olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün yapılması planlanan 8 seferi iptal edildiği duyuruldu.

BUDO’dan 8 sefer iptali açıklaması
Yayınlama: 29.09.2026
Düzenleme: 29.09.2026 09:42
A+
A-

YENİ BİR GAZETE – Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bursa Deniz Otobüsleri, elverişsiz hava şartları sebebiyle seferlerinde aksamalar yaşandığını açıkladı.

BUDO’nun resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, yolcuların mağduriyet yaşamaması amacıyla toplam 8 seferin programdan kaldırıldığı bildirildi.

Olumsuz hava koşulları seferleri vurdu

Hava muhalefeti nedeniyle karşılıklı olarak iptal edilen seferlerin detaylı saat ve güzergah listesi şu şekilde açıklandı:

Saat 07.00 Bursa (Mudanya) – İstanbul (Kabataş) seferi

Saat 08.00 İstanbul (Kabataş) – Bursa (Mudanya) seferi

Saat 09.30 Bursa (Mudanya) – İstanbul (Kabataş) seferi

Saat 09.30 Bursa (Mudanya) – Armutlu (İhlas) seferi

Saat 10.00 Armutlu (İhlas) – İstanbul (Kabataş) seferi

Saat 11.30 İstanbul (Kabataş) – Bursa (Mudanya) seferi

Saat 11.30 İstanbul (Kabataş) – Armutlu (İhlas) seferi

Saat 13.00 Armutlu (İhlas) – Bursa (Mudanya) seferi

Yolculara uyarı yapıldı

BUDO yetkilileri, hava koşullarının seyrine göre ilerleyen saatlerde yeni sefer iptallerinin ya da düzenlemelerinin yapılabileceğini belirtirken, yolcuların seyahatlerinden önce kurumun internet sitesi ve çağrı merkezi üzerinden güncel sefer durumlarını kontrol etmeleri gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

İptal edilen biletlerin iade işlemleri ile ilgili detayların da gişelerden ve dijital kanallar üzerinden yapılabileceği aktarıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.