Z Kuşağı Kemal Kılıçdaroğlu’nu mest etti!

Rekor kıran canlı yayının yorumlarını okuyan CHP lideri Kılıçdaroğlu, çarpıcı ifadeler kullandı.

Z Kuşağı Kemal Kılıçdaroğlu’nu mest etti!
Yayınlama: 23.05.2021
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitch yayıncısı Jahrein kullanıcı adı ile bilinen Ahmet Sonuç’un sorularını yanıtladı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde katıldığı ve 320 bin kişiyle rekor kıran Twitch canlı yayınla ilgili sosyal medyadan paylaşım yaptı.

Yayınla ilgili yorumları okuduğunu söyleyen CHP lideri paylaşımında, “Şu an Jahrein söyleşisi yorumlarınızı okuyorum. Çayımın lezzeti bile bir başka bu gece. Sağ olun, var olun! Demokrat amcanız Kemal” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun canlı yayın sırasında gelen bir soru üzerine yaptığı açıklamaya, “Ben seçildiğimde” kelimeleriyle başlayarak yanıt vermesi, Cumhurbaşkanı adaylığı sinyali olarak yorumlandı.

Kılıçdaroğlu, açıklamalarına, “Seçildiğim zaman hakaret etmemek kaydıyla her türlü eleştiriyi yapacaklar, ben de o eleştirilerden ders alacağım” diye devam etti.

SEDAT PEKER’İN İDDİALARI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iddialarıyla son günlerin en çok tartışılan ismi olan Sedat Peker’in “Ayrı dünyaların insanlarıyız” çıkışına yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, “Doğrudur bizim zaten öyle bir dünyada işimiz yok” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.