Oyuncu Hande Ataizi Camdaki Kız dizisiyle ekranlara geri dönecek.
Ünlü oyuncu ve sunucu Hande Ataizi, yeni dizisi için ‘Bu rol tam benlik’ dedi.
Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşmaya hazırlanan ‘Camdaki Kız’ dizisinde rol alan Hande Ataizi, “Senaryoyu okuduğum zaman çok sevdim. ‘Bu rol tam benlik’ dedim. Setimizde COVID-19 konusunda üst düzey önlemler var. Sürekli test yaptırıyoruz. Sosyal mesafeye dikkat edilerek sahneler ayarlanıyor” diye konuştu.
Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Şeyma Subaşı, özel hayatıyla gündem olmaya devam ediyor. Bir süredir Brezilyalı model Marlon Teixeira ile yaşadığı ilişkiyle dikkat çeken Subaşı, doğum gününü sevgilisiyle Bodrum'da kutladı.
Kadir İnanır’ın son hali, 2. Sayfa adlı programda yayınlanan görüntülerle ortaya çıktı. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan oyuncunun zayıflamış hali dikkat çekerken, hayranlarından çok sayıda yorum geldi.