Sadakatsiz dizisi Twitter’ı salladı

Yayımlandığı ilk günden beri seyirciyi ekranlara kilitleyen Sadakatsiz dizisi dün gece sosyal medyayı salladı.

Sadakatsiz dizisi Twitter’ı salladı
Yayınlama: 12.11.2020
A+
A-

Sadakatsiz’in yeni bölümü dün akşam Kanal D ekranlarında yayımlandı. Diziye Cansu Dere’nin oynadığı Asya’nın intikam sahneleri damga vurdu.

Doctor Foster isimli diziden uyarla olan Sadakatsiz’in başrol oyuncuları Cansu Dere ve Caner Cindoruk ise başarılı performanslarıyla adlarından söz ettiriyor. İzleyiciyi ekranlara kilitleyen dizinin son bölümünde ise çok konuşulan gelişmeler yaşandı.

Asya, davetli olmasa da kocasının kendisini aldattığı Derin’in ailesine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Volkan’ın tedirginliği ise henüz eve varmadan baş gösterdi. Sürpriz ziyaretin akşam yemeğinde Asya, yemekte eşi Volkan ile Derin’in yasak aşklarını açıkladı.

Deliye dönen Derin tam masayı terk edecekken Asya tarafından gelen bir itiraf daha geceye damga vurdu. Derin’in Volkan’dan hamile olduğunu da söyleyen Asya, amacına ulaştı.

Asya amacına ulaşırken Derin, ailesi ve Volkan ne yapacağını bilemedi. Bununla da yetinmeyen Asya, Derin ve Volkan’ın ilişkilerini bildiği halde susan arkadaşlarından da intikamını aldı.

6. Bölümün sonunda ise Asya’nın gönderdiği boşanma protokolünde hesabındaki tüm parayı, evi ve çocuğunun velayeti vermesi istenen Volkan, öfkeden deliye döndü.

Asya’nın evine gelip hesap soran Volkan’ı kovması ise izleyenleri ekrana kilitledi. Asya’nın “Oğlumun geleceğini düşünmek zorundayım. Benim paramla sevgilime aldığın o evi satıp, bu evin ipoteğini kaldıracağım ve sen bütün parayı bana vereceksin” dedi. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.