Mustafa Cengiz Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı topa tuttu

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’den Fenerbahçe ve Beşiktaş’a mesaj: Sözleşmeleri açıklayın

Mustafa Cengiz Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı topa tuttu
Yayınlama: 18.08.2020
A+
A-

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, transfer çalışmaları ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. Mustafa Cengiz, “Biz Fatih Öztürk’ün alacağı parayı açıkladık. Ben aynı yaklaşımı rakip camiadan beklersem bu hakaret mi? Bunda bozulacak ne var? Açıklayın ki sizi seven, takip eden insanlara karşı sorumluluğunuzu yerine getirin” ifadelerini kullandı.

İşte Mustafa Cengiz’in açıklamaları…

“Fenerbahçe’ye çok büyük saygı duyan bir insanım. Hepsi ailemiz, annemiz, babamız, kardeşimiz… Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor camiasına laf etmem, ettirmem de. Camialar hata yapmaz. Dünkü konuşmalarım dahil asla bir camiayı hedef almadım. Ben isterim ki her camiamız çok güçlü olsun, güçlü bir yarışa girelim. Adrenalin yükselsin, sahada delikanlıca bir mücadele olsun. Özellikle gördüğümüz hakem hatalarından..

Yapılan hata var mı, bilmiyoruz. Biz Fatih Öztürk’ün alacağı parayı açıkladık. Ben aynı yaklaşımı rakip camiadan beklersem bu hakaret mi? Ey spor basını ben her transferi açıklarken başkaları açıklamıyor. Neden sorgulamıyorsunuz?” Sadece Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor değil, diğerleri için de diyoruz. Bunda bozulacak ne var?”

Açıklayın ki sizi seven, takip eden insanlara karşı sorumluluğunuzu yerine getirin. Biz tüm camialara saygı duyarız. Rakiplerimiz ne kadar güçlü ve kaliteli ise biz o kadar kaliteli ve güçlüyüz. Yanlışı biz yaptıysak bizi uyarın. Bunu yapmamak gerekir diye düşünüyoruz. Yanlışlar bir kere başlarsa zincir gibi gider. Çok büyük dedikodular kulağımıza geliyor

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.