Gökhan Yüksel ‘İstanbul’u sevgiyle yöneteceğiz’

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ekrem İmamoğlu ile birlikte yeni bir yönetim anlayışı getireceklerini söyledi.

Gökhan Yüksel ‘İstanbul’u sevgiyle yöneteceğiz’
Yayınlama: 22.04.2019
A+
A-

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun çağrısı üzerine Maltepe sahilindeki miting alanında düzenlenen ve genç yaşlı, kadın erkek, her kesimden yüzbinlerce vatandaşın akın ettiği “İstanbul’a Yeni Bir Başlangıç” buluşmasına katıldı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, büyük buluşma öncesinde gazetecilere şu açıklamaları yaptı:

“Artık bazı düşünceleri bir kenara bırakıp, dostça arkadaşça yaşama vaktidir. Burada da şahit olduğumuz; sevgi, coşku, birlik ve beraberlik iklimini her şeyin üzerinde tutuyoruz. Bu seçim, Belediye Başkanlığı seçimiydi ve bu seçimde adaylar yarıştı ve adaylar; daha yaşanılır alanlar yaratmayı, yeşil alanları ve park alanlarını artırmayı, daha doğru bir kentleşmeye gitmeyi, ulaşım sorununu çözmeyi vadetti. Dolayısıyla bayrağı Ekrem İmamoğlu Başkanımız göğüslemiş durumda. Bu 5 yıllık süreçte yapacağı hizmetlerle beraber çok başarılı çalışmalara imza atacağına olan inancımızla birlikte bizler de hizmet etmeye başladık. Güleryüzlü hizmet anlayışı başlasın diyorum.”

“Kucaklayacağız, Birleştireceğiz”

Maltepe’deki “İstanbul’a Yeni Bir Başlangıç” buluşmasında yüzbinlere seslenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,ise şunları söyledi:

“Vatandaşlarla arasına engeller koyan siyasetçi dönemi kapanmıştır. Vatandaş, bu milletin efendisidir. Siyasetçiler ve yöneticiler bu milletin hizmetkârıdır. Her zaman hukukun üstünlüğünü kabul edeceğim. Kanunları, kurumları ve kuralları kendi amaçları için eğip büken bir yönetici asla olmayacağım. Başta Anayasa ve kanunlar olmak üzere hukukun temel hükümlerinin eğilip bükülmesine izin vermeyeceğim. Milli ve manevi değerleri istismar etmeyeceğim. Kimsenin kalbini kırmayacağım, buna müsaade etmeyeceğim. Bu ülkenin kurucu değerlerine sonuna kadar bağlı kalacağım. Korkudan değil, sevgiden yana olacağım. Kucaklayarak ve birleştirerek hizmet edeceğim.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.